Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Verkkolehti Koskinen myös kännykässä

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Verkkolehti Koskinen myös kännykässä

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 08:39
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun verkkolehti Koskisen vuoden 2015 ensimmäinen numero ilmestyi 4.2. tutussa osoitteessa http://www.kyamk.fi/koskinen. Lehteä voi lukea myös kännykällä tai tabletilla, mobiiliversio aukeaa samasta osoitteesta.

Numeron teemana on koulutus ja opiskelu. Haastattelussa on esim. merenkulun opiskelija Mikko Haimila, joka on ensimmäinen opiskelijajäsen Kymenlaakson ammattikorkeakoulun hallituksessa, lue http://www2.kyamk.fi/Koskinen/012015/opiskelijajasen.html.

Jokainen juttu on mahdollisuus linkittää myös sosiaalisen median kanaviin, kuten facebookiin ja twitteriin. Koskisen oma facebook-sivu on www.facebook.com/webkoskinen.

Verkkolehti Koskinen tuo esiin Kyamkin ”valitut palat” – eli se on Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ulkoisille sidosryhmille suunnattu, korkeakoulun toiminnasta ja tuloksista kertova aikakauslehti. Lehti ilmestyy tänä vuonna 7 kertaa.

Lehden aiemmat numerot vuodesta 1996 alkaen on saatavissa arkistosta www.kyamk.fi/lehdet. Seuraava numero ilmestyy 25.3.2015.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Verkkolehti Koskinen, koskinen@kyamk.fi 
Päätoimittaja Marja Metso, marja.metso@xamk.fi
P. 044 702 8328
 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs