Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Venäjä tänään ja huomenna - "Suora lähetys Moskovasta!"

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Venäjä tänään ja huomenna - "Suora lähetys Moskovasta!"

Kutsu.
Julkaistu: 29.10.2013 klo 10:13
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan Ylen Moskovan kirjeenvaihtaja Marja Mannisen luentoa Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa.

Aika: torstaina 31.10.2013 kello 13–15
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Metsolan kampus, iso auditorio A1004, Pääskysentie 1, Kotka

Manninen kertoo luennollaan Venäjän poliittisesta tilanteesta, taloudesta ja erilliskysymyksistä. Luento koostuu kahdesta 45 minuutin osuudesta.

Ensimmäisessä osuudessa paneudutaan Venäjän poliittiseen tilanteeseen. Manninen tarjoaa lyhyen katsauksen menneeseen, kertoo nykytilanteesta ja antaa myös viittauksen tulevaan.

Toisessa luento-osuudessa paneudutaan tarkemmin Venäjään liittyviin kysymyksiin. Osansa saavat talous, erilliskysymykset kuten Pohjois-Kaukasia, ympäristökysymykset sekä Venäjän ulkopolitiikka.

Luento on avoin kaikille kiinnostuneille. Yleisö on tervetullut paikalle kuuntelemaan, esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan aiheesta.

Juuret Kymenlaaksosta, kokemus maailmalta

Marja Manninen on kotoisin Kymenlaaksosta. Hän pääsi ylioppilaaksi Inkeroisten yhteiskoulusta vuonna 1972 ja valmistui valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta 1989. Toimittajana hän on työskennellyt vuodesta 1973 asti.

Eri tehtävissä työskennelleen Mannisen työhistoriaan kuuluvat muun muassa pestit Kymen Keskilaaksossa, Kymen Sanomissa, Yleisradion Kouvolan aluetoimituksessa, Ruotsin radion suomenkielisessä toimituksessa, Ylen valtakunnallisissa radiouutisissa, Ylen Ajankohtaisessa Kakkosessa, Ylen valtakunnallisissa tv-uutisissa Helsingissä ja Lappeenrannassa sekä viimeisimpänä Ylen Moskovan kirjeenvaihtajana vuodesta 2010.

Manninen on saanut Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon vuonna 2007, useita Ylen sisäisiä journalistipalkintoja, Suomen Leijonan ansioristin, Suomen Rajavartiolaitoksen ansioristin sekä paikallisia tunnustuksia.

Luentosarjan avaus

Luento on Studia Professionalia Russica -luentosarjan ensimmäinen osa, muista osista tiedotetaan erikseen. Luentosarja on maksuton ja avoin kaikille. Sarjassa käsitellään Venäjää eri näkökulmista asiantuntijoiden alustamana. Luentosarja on osa avoimen AMK:n tarjontaa.

Lisätietoja luentosarjasta osoitteesta www.kyamk.fi/rubipro_russica.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Vararehtori Mirja Toikka
p. 044 702 8372
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs