Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Varaudu verkkohyökkäyksiin ja robotisaation etenemiseen Salpauksen seminaarissa

Koulutuskeskus Salpaus

Varaudu verkkohyökkäyksiin ja robotisaation etenemiseen Salpauksen seminaarissa

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 11:09
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus järjestää keskiviikkona 10.2. ajankohtaisseminaarin, jossa herätellään yrityksiä varautumaan kyberhyökkäyksiin ja robottien esiinmarssiin. Puhumassa on alan johtavia asiantuntijoita, muun muassa kyberturva-asiantuntija Jarmo Limnéll ja robotisaation edistäjänä tunnettu Cristina Andersson.

Tilaisuudessa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin, kuten kyberturvallisuuteen ja verkkohyökkäyksiin sekä robotisaation vaikutuksiin työelämässä. Seminaarissa pohditaan, pysyykö kyberturvallisuus digitalisoinnin vauhdissa mukana ja mitkä ovat turvallisuuden näkökulmasta esineiden internetin ja robotiikan kuumimmat kysymykset tällä hetkellä.

Kyberturvallisuuden maailmaan osallistujat johdattaa Insta Oy:n kyberturvallisuusjohtaja ja Aalto-yliopiston professori Jarmo Limnéll. Helsingin seudun kauppakamarin projektipäällikkö Panu Vesterinen kertoo kauppakamarin viime vuonna julkaisemasta tutkimuksesta, jossa selvitettiin suomalaisten yritysten varautumista kyberturvauhkiin.

Huimaa vauhtia etenevästä robotisaatiosta sekä sen mukanaan tuomista riskeistä ja haasteista puhuu tietokirjailija, yrittäjä ja robotisaation edistäjä Cristina Andersson.

Esineiden internetin arvellaan olevan yrityksille yhtä mullistava kuin sähkön ja tietokoneiden tulo. Kemppi Oy:n Kari Kemppi kertoo, miten heillä nähdään esineiden internetin mahdollisuudet.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä

Seminaari järjestetään Salpauksen tiloissa osoitteessa Ståhlberginkatu 4 keskiviikkona 10.2. kello 12–16. Tämän päivän ja tulevaisuuden tietotekniikan kanssa toimiville ja muille kiinnostuneille tarkoitettu seminaari maksaa 80 euroa.

Ilmoittautuminen osoitteessa www.salpaus.fi/iot tai Marjut Kariluoto, p. 044 708 0502, etunimi.sukunimi@salpaus.fi.

Lisätietoja

Medialla on vapaa pääsy tilaisuuteen.
Ari Saloranta, p. 044 708 1648
www.salpaus.fi/iot

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs