Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » VAMKissa haku sairaanhoitaja- ja sosionomiopintoihin 7.-21.9.

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMKissa haku sairaanhoitaja- ja sosionomiopintoihin 7.-21.9.

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 14:15
Julkaisija: Vaasan ammattikorkeakoulu

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku AMK- ja yliopistokoulutuksiin käynnistyy keskiviikkona 7.9.2016. Kaksi viikkoa kestävä haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2017.

Vaasan ammattikorkeakoulussa VAMKissa haussa ovat sairaanhoitajan koulutus päiväopintoina ja sosionomikoulutus monimuoto-opintoina. Sairaanhoitajakoulutukseen on tarjolla 35 ja sosionomikoulutukseen 20 aloituspaikkaa.

Päiväopintoina suoritettavista sairaanhoitajaopinnoista noin kolmasosa on ohjattua harjoittelua, joka alkaa jo ensimmäisenä opiskeluvuonna. Näin tuleva sairaanhoitaja saa jo opiskeluaikana kattavan kuvan sairaanhoitajan työstä terveydenhuollossa.

Sosionomin monimuoto-opinnoissa lähiopetusta on keskimäärin 12 tuntia eli noin 1-2 lähiopetuspäivää viikossa. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja sekä projekti- ja harjoitustöitä.

Molempiin haussa oleviin koulutuksiin on hakukelpoisuusvaatimuksena lukion oppimäärä tai ylioppilastutkinto, ammatillinen perustutkinto tai näitä vastaavat ulkomailla suoritetut opinnot. Koulutukset kestävät 3–4 vuotta.

Lisätietoja:

Yhteishakuvastaava Hanna-Leena Raja-aho
Puh. 0207 663 408, hanna-leena.raja-aho@vamk.fi

VAMK yourself! Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 210. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs