Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » VAMKin sosiaali- ja terveysala houkutteli hakijoita

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMKin sosiaali- ja terveysala houkutteli hakijoita

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2016 klo 09:12
Julkaisija: Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakouluun VAMKiin haki keskiviikkona 21.9. päättyneessä korkeakoulujen syksyn yhteishaussa yhteensä 555 hakijaa. Valtakunnallisesti hakijoita korkeakouluihin oli kaiken kaikkiaan noin 26 900.

VAMKissa haussa olivat päiväopintoina suoritettava sairaanhoitajakoulutus sekä monimuoto-opintoina suoritettava sosionomikoulutus. Sairaanhoitajakoulutukseen haki 81 ensisijaista hakijaa 35 aloituspaikkaa kohden. Sosionomikoulutukseen tuli 126 ensisijaista hakemusta 20 aloituspaikkaa kohden.

- Syksyn yhteishaun suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Sosiaali- ja terveysalan osaajia tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän: alalle syntyy muun muassa hyvinvointiteknologian myötä uusia ja mielenkiintoisia tehtäviä ja työpaikkoja. Myös alan yrittäjyys on merkittävässä kasvussa, toteaa Hanna-Leena Raja-aho VAMKin hakijapalveluista.

AMK-tutkinnon suorittaminen kestää 3,5 - 4 vuotta. Se koostuu yleisistä ja ammatillisista perusopinnoista, suuntaavista ja vapaasti valittavista opinnoista sekä opinnäytetyöstä ja harjoittelusta.

Valintakokeet järjestetään 7. - 8.11.2016, ja koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2017.

Lisätietoja:
VAMKin hakijapalvelut
Puh. 020 693 323 (vaihde), hakijapalvelut@vamk.fi 

VAMK yourself! Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 210. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs