Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Valtakunnalliset Kärjet palkittiin Lahdessa

Lahden ammattikorkeakoulu

Valtakunnalliset Kärjet palkittiin Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2014 klo 10:48
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahdessa järjestetyillä valtakunnallisilla ammattikorkeakoulupäivillä 13.5.2014 palkittiin parhaat tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokäytänteet ammattikorkeakouluissa vuonna 2013. Neljättä kertaa järjestetyn Kärjet-kilpailun tavoitteena on kohottaa ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnan tasoa, sekä määrittää osaltaan TKI-toimintaa ja sen laatua.

Kilpailuun osallistui 43 hanketta eri ammattikorkeakouluista. Kilpailussa oli kolme sarjaa: sarja 1 Soveltava tutkimustieto ja innovaatiot, sarja 2 Kansainvälinen TKI-toiminta, sarja 3 Työ- ja elinkeinoelämän kehittäminen ja uudistaminen. Lahden ammattikorkeakoulun hanke ENNE - Proaktiivisesti kohti rakennemuutosta oli ehdolla sarjassa yksi, jonka voiton vei Savonia-ammattikorkeakoulun ABOWE - Implementing Advanced Concepts for Biological Utilization of Waste. Toisen sarjan voitti Turun ammattikorkeakoulun TPR inno - Kansainvälinen yksityinen sääntely ja sopimusverkostot ja kolmas sarjan parhaan palkinnon nappasi Kymenlaakson ammattikorkeakoulun NELI - North European Logistics Institute.

Arviointiraadissa olivat ARENEn toiminnanjohtaja Riitta Rissanen, Lahden ammattikorkeakoulun tutkimusjohtaja Ilkka Väänänen, Satakunnan ammattikorkeakoulujen liittouman varatoiminnanjohtaja Anne Kärki ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun tutkimuspäällikkö Seliina Päällysaho. Valintaraadin arviointityöhön osallistui myös työelämän edustaja Jukka Anttonen Isku Invest Oy:sta.


Lisätietoja
Ilkka Väänänen, tutkimusjohtaja
Lahden ammattikorkeakoulu
P. 050 321 8895

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs