Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Valkeakoski Campus esittäytyy Ideaparkin keskuspuistossa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Valkeakoski Campus esittäytyy Ideaparkin keskuspuistossa

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2014 klo 12:02
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Tänä vuonna elinikäisen oppimisen kampanjaa vietetään viikoilla 39–40 (22.9–5.10.2014). Pääteemana tänä vuonna ovat elinikäinen oppiminen, ohjaus sekä työn ja koulutuksen liitto. Koulutuksen järjestäjät ja alan asiantuntijat korostavat mm. seuraavia teemoja: oppisopimusta, joustavia koulutuskäytäntöjä sekä elinikäistä ohjausta eli tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluja.

Eteläpirkanmaalaiset koulutuksen ja ohjauksen asiantuntijat ovat koonneet voimansa yhteen. Torstaina 2.10.2014 klo 12–18 järjestetään Ideaparkin keskuspuistossa elinikäisen oppimisen teemaa esille tuova yhteinen tiedotus- ja markkinointitapahtuma. Yhteisen Valkeakoski Campus tunnuksen alla tapahtumassa esittäytyvät HAMK, Valkeakosken Tietotien lukio, Ura Ovi ry, VAAO, Valkeakoski-opisto ja Päivölä.

Tapahtumalla halutaan tuoda esille Valkeakoski Campuksen tarjoamia opiskelumahdollisuuksia sekä koulutuksen vaikutusta elämänlaadun kohentumiseen. Paikalle odotetaan runsaasti omaa elämäntilannettaan ja erilaisia itsensä kehittämisen vaihtoehtoja pohtivia ihmisiä. Asiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus keskusteluun koulutuksen ja ohjauksen asiantuntijoiden kanssa. Tarjolla on runsaasti erilaisia aikuisille suunnattuja opintoja hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin, tietoa joustavista henkilökohtaisista opintopoluista ja monimuotoisista oppimistavoista sekä tukea ja ohjausta uravalintaan.

Lisätietoja

Johanna Siuro, p. 040 524 5502 tai sp. johanna.siuro@hamk.fi, Campus-koordinaattori, HAMK

Martta Klemetti-Hyvärinen, p. 044 906 0325 tai sp. martta.klemetti-hyvarinen@vsky.fi, markkinointi- ja viestintäsuunnittelija, VAAO

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs