Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uutuuksia syksyn yhteishaussa

Centria-ammattikorkeakoulu

Uutuuksia syksyn yhteishaussa

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2014 klo 12:55
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy maanantaina 8.9. Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa sosionomi (AMK)-, röntgenhoitaja (AMK)- ja bioanalyytikko (AMK)-opintoja. Röntgenhoitaja- ja bioanalyytikko-opinnot toteutetaan ensimmäistä kertaa Kokkolassa, yhteistyössä Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa.

Sosionomi-opinnoissa luento-opetuksen lisäksi painotetaan yhteistoiminnallista ja moniammatillista oppimista, osallistutaan työelämälähtöisiin projekteihin sekä tehdään kirjallisia tehtäviä. Osa opiskelusta toteutetaan verkossa. Opintoihin sisältyy viisi ohjattua harjoittelujaksoa sosiaalialan työpaikoissa. Lähiopetuspäiviä on pääsääntöisesti kaksi viikossa, ja ne ovat Kokkolassa.

Bioanalyytikko-opinnoissa teoriaopinnot opiskellaan Kokkolassa, samoin pääsääntöisesti työelämäharjoittelujaksot. Opintoihin liittyviä käytännön harjoitteluja on myös Helsingissä Metropolian tiloissa 10–15 viikkoa koko koulutuksen aikana.

Röntgenhoitajien opiskelu tapahtuu päivisin kahtena-kolmena päivänä viikossa. Opintoihin liittyy laboraatio-opiskelua Helsingissä ja ne toteutetaan täysipäiväisinä. Laboraatioita on kokonaisuudessaan 10–12 viikkoa opintojen eri vaiheissa. Lisäksi opiskeluun liittyy täysipäiväistä työelämäharjoittelua eri kuvantamisyksiköissä, esimerkiksi puolen vuoden jaksoissa. Työssäkäynti voi olla mahdollista osa-aikaisesti opintojen aikana.

Haku päättyy 22.9. klo 15. Hakea voi osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2015.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, puh. 044 725 0086

Lisätietoja koulutuksista: http://hakeminen.centria.fi/Haeammattikorkeakouluun.aspx?id=81&p1=11&p2=81&menu=0&l=1

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria-ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs