Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uutta yrittäjyyttä edistetään HAAGA-HELIAn avoimessa Boost Your Business -tapahtumassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutta yrittäjyyttä edistetään HAAGA-HELIAn avoimessa Boost Your Business -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2014 klo 10:45
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnatussa Boost Your Business -tapahtumassa 8. huhtikuuta voi tavata asiantuntijoita, löytää uusia ideoita oman yrityksen kehittämiseen, verkostoitua sopivien kumppaneiden kanssa ja kehittää omaa osaamista työpajoissa. 

Boost Your Business Event saattaa yhteen startup-yritykset, yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat ja urallaan pitkälle edenneet ammattilaiset, sekä auttaa heitä verkostoitumaan HAAGA-HELIAn laajan kumppaniyritys- ja asiantuntijaverkoston kanssa. Tänä vuonna tapahtuman erityisfokuksessa on ICT-alan yrittäjyys ja sukupolvien välisen yrittäjyyden edistäminen

Päivän aikana startup-yritykset ja yrittäjyyttä suunnittelevat osaajatiimit esittävät liikeideoitaan pitchaten niitä tuomaristolle ja yleisölle. He kilpailevat myös parhaan ständipaikan tittelistä ja kertovat liikeideoistaan kaikille kiinnostuneille. Tapahtumassa on tarjolla kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille asiantuntijasessioita, luentoja, ideointipajoja ja verkostoitumista muun muassa speed-datingin muodossa.

Tapahtuma on erinomainen tilaisuus jokaiselle, joka on joskus ajatellut yrittäjyyttä, haluaa tietää lisää yrittäjyydestä, kaipaa asiantuntijatukea oman yrityksensä perustamiseen tai liikeidean eteenpäin viemiseen – tai haluaa auttaa uusia yrityksiä eteenpäin.

Boost Your Business Event järjestetään tiistaina 8.4. klo 10–15 HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Pasilan toimipisteen aulassa (Ratapihantie 13).

Boost Your Business -tapahtuman järjestävät yhteistyössä HAAGA-HELIAn StartUp School, Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma, PuskaPromotion ja opiskelijakunta HELGA. Tapahtuma on osa Yritys Hyvä 10 -hanketta, joka edistää sukupolvien välistä yrittäjyyttä ICT:n mahdollisuuksia hyödyntäen.

 

LISÄTIETOJA

Boost Your Business Event
Iiro Heinälä, puh. 040 7506 434, iiro.heinala@puskapromotion.fi

Yritys Hyvä 10 -hanke
Teemu Patala, puh. 040 4887 586, teemu.patala@haaga-helia.fi

 

Boost Your Business Event löytyy myös Facebookista!

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs