Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uutta SAMKissa - NLP tarjoaa mielen työkaluja

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Uutta SAMKissa - NLP tarjoaa mielen työkaluja

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 08:59
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) käynnistyy tänä syksynä uusi koulutus, NLP Practitioner. Se tarjoaa mielen työkaluja niin arkeen kuin työelämäänkin. Kouluttajana toimii NLP-kouluttaja ja sosiaalipsykologi Marjukka Kallio.

NLP eli neurolingvistinen ohjelmointi (neuro-linguistic programming) on malli siitä, miten ihmisaivot toimivat. Se perustuu ajatukseen, että mieli ja keho ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa. NLP:n menetelmiä käytetään muun muassa itsetuntemuksen lisäämiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, ongelmanratkaisuun ja stressinhallintaan.

− NLP on tietoisuuden kasvattamisen väline, mielen työkalupakki. Sen avulla voi pohtia, miten oma mieli toimii. Mitä vuorovaikutuksessa tapahtuu? Mikä kaikki on mahdollista? Marjukka Kallio kertoo.

Koulutuksessa oppii huomaamaan, miten ihminen ajattelee ja miten eri tavoin voisi ajatella.

NLP:n avulla oppia vuorovaikutuksesta

NLP lähtee kokemuksen mallintamisesta ja siinä voi jatkuvasti kehittyä. Myös vuorovaikutuksesta oppii uutta.

− Normaalisti se, miten tulkitaan toista ihmistä, menee oman mielen mallin mukaan. NLP:n avulla oppii tulkitsemaan näitä oman mielen malleja ja vaikuttamaan niihin. NLP auttaa myös hyvän kontaktin luomisessa: opimme havaitsemaan muiden erilaisuutta ja toimimaan joustavammin erilaisten ihmisten kanssa.

Koulutuksessa tehdään paljon harjoituksia ja ne voi ottaa heti käyttöön omassa elämässä.

− Monen elämä on kovaa suorittamista. Koulutuksessa voi saada oivalluksia, miten suhtautua asioihin toisin. Voimme löytää asioita, jotka rajoittavat meitä ja tutkia, miten saamme asioita paremmin aikaiseksi, Marjukka Kallio kertoo.

Koulutusvinkki: SAMK järjestää NLP Practitioner-koulutuksen 1.11.2016 - 31.5.2017, koulutuksen maksuton infotilaisuus järjestetään 27.9.2016.

Lue artikkeli SAMKin sivuilta >>

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6000 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja neljällä eri osaamisalueella: hyvinvointi ja terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia sekä teknologia

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs