Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uutta SAMKissa − Raumalla alkaa talous- ja henkilöstöjohtamisen koulutus

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Uutta SAMKissa − Raumalla alkaa talous- ja henkilöstöjohtamisen koulutus

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2015 klo 14:49
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Raumalla alkaa ensi syksynä ensimmäistä kertaa liiketalouden monimuotokoulutus, jossa voi erikoistua talous- ja henkilöstöjohtamiseen.

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) tarjoama koulutus tuottaa kilpailukykyistä osaamista tämän päivän ja tulevaisuuden organisaatioiden haasteisiin. Varsinkin pienyrityksissä henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon tehtäviä voivat hoitaa samat henkilöt, jolloin molempien osa-alueiden hallitseminen on tärkeää.
Koulutuksen käytännönläheisyyden ansiosta voi hyödyntää opittua oman työyhteisön kehittämiseen jo opiskelun aikana.  Opinnoissa hyödynnetään uusia verkko-oppimisen välineitä ja sosiaalista mediaa. Lähiopetusta on muutaman kerran kuussa. Opinnot on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa työn yhteydessä.

Kansainväliset opinnot laajentavat näkemystä

Opiskelijalla on mahdollisuus lähteä kansainväliseen harjoitteluun tai opiskeluvaihtoon opintojen aikana.

− Opiskeluvaihdossa ulkomailla suoritetut opinnot luetaan osaksi kotimaista tutkintoa. Opiskelu ulkomailla voi olla myös hyvä lisämeriitti työpaikkaa haettaessa, huomauttaa koulutuksesta vastaava lehtori Tarja Javanainen.

Opiskeluympäristö on muutenkin erittäin kansainvälinen.
− Suorittamalla joitakin opintoja päiväopiskeluna, nuorten koulutuksen mukana, voi osallistua kansainvälisiin opiskeluryhmiin. Opetuskielenä on englanti, Javanainen kertoo.

Myös Huittisissa voi opiskella liiketaloutta monimuotokoulutuksessa. Huittisissa voi suuntautua julkishallintoon, rahoitukseen ja yritysjuridiikkaan.


Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto tradenomi (AMK) rinnastetaan yliopiston kandidaattitutkintoon. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja opintojen suunniteltu kesto noin 3 vuotta. Tradenomi (AMK) -tutkinnon suorittanut voi jatkaa opintoja Tradenomi (ylempi AMK) -tutkintoon (90 op).
Yhteishaku ammattikorkeakouluihin jatkuu 9.4.2015 asti. Lisätietoja samk.fi/haku.

Lisätietoja:
Lehtori Tarja Javanainen, p. 044 710 3512, tarja.javanainen@samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs