Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uutta liiketoimintaa lelulaatikosta Sensen finaalissa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Uutta liiketoimintaa lelulaatikosta Sensen finaalissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2012 klo 15:15
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskelijoille suunnatun Sense-liikeideakilpailun parhaat ideat kokoontuvat kahdentoista tunnin finaalipäivään Visamäkeen torstaina 12.4. Päivän aikana käydään sekä semifinaali että finaali.

Finaalipäivän tarkoituksena on kehittää idea-aihioita lähemmäksi toimivaa liiketoimintaa useassa workshopissa päivän aikana. Semifinaalista valitaan kuusi ideaa illan finaaliin. Kilpailun esimarsintaan osallistui yhteensä 223 ideaa.

Yksi finaalipäivään päässeistä ideoista on monikäyttöinen lelulaatikko, jonka voi muuntaa rahiksi ja leikkialustaksi. Leikin jälkeen lelut on helppo kerätä muuntamalla alusta takaisin lelulaatikoksi. Työnimenä idealla on LeluKas.

- Odotamme innostuneena loppukilpailua, että pääsemme kehittämään ideaamme valmiimmaksi. Koko tiimi on tulossa finaaliin ja vapaapäiväkin töistä järjestyi, kertoo LeluKas-tiimin jäsen Heidi Karvinen.

Illalla kello 20.00 alkavassa finaalissa selviävät parhaat tiimit palkitaan miniläppäreillä ja 3000 euron konsultointipalvelulla (1. sija), älypuhelimilla ja 2000 euron konsultointipalvelulla (2. sija) sekä multimediasoittimilla ja tuhannen euron konsultoinnilla (3. sija).

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan finaalia torstaina 12.4. klo 20 alkaen HAMKin Visamäen kampukselle Hämeenlinnaan. Finaali järjestetään C-talon A-auditoriossa (os. Visakaarre 12, Hämeenlinna).

Finaalia voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa http://blog.hamk.fi/sense-live/

Lisätietoja:
Vesa Tuomela, lehtori
puh. 040 350 9175
vesa.tuomela@hamk.fi

Sense Liikeideakilpailu on FUAS-ammattikorkeakoulujen järjestämä. Kilpailuun voi osallistua jäsenammattikorkeakoulujen opiskelijat. FUASiin kuuluvat Hämeen ammattikorkeakoulu, Lahden ammattikorkeakoulu ja Laurea ammattikorkeakoulu.

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs