Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusia tiloja ja uutta metsäkonetta esitellään Evolla 13.10.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Uusia tiloja ja uutta metsäkonetta esitellään Evolla 13.10.

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2011 klo 10:55
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Evolla juhlistetaan tiistaina 13.10. klo 14 vanhan ruokalarakennuksen uusia oppimis- ja toimistotiloja sekä uuden metsäkoneen Ponsse Dualin käyttöönottoa. Toimistotiloissa esitellään myös Evon viime keväänä perustettua metsäosuuskuntaa. Tiedotusvälineiden edustajat ovat ter...

Evolla juhlistetaan tiistaina 13.10. klo 14 vanhan ruokalarakennuksen uusia oppimis- ja toimistotiloja sekä uuden metsäkoneen Ponsse Dualin käyttöönottoa. Toimistotiloissa esitellään myös Evon viime keväänä perustettua metsäosuuskuntaa. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen vanhan ruokalan edustalle (os. Saarelantie 1).

Evon metsäopetus alkoi vanhassa ruokalarakennuksessa vuonna 1862. Nyt Evon jo ennestäänkin monipuoliset oppimisympäristöt ovat täydentyneet, kun rakennus on remontoitu kokonaan opetus- ja toimistokäyttöön.

Ponsse Dual on Evolla puunkorjuuopetuksen tueksi syyskuussa hankitty yhdistelmäkone. Se voidaan muutamassa minuutissa muuttaa kuormatraktorista harvesteriksi eli samalla koneella voidaan tehdä hakkuu ja lähikuljetus. Konetta esittelee tilaisuudessa metsätalouden koulutusohjelman tuntiopettaja Antti Tiilola.

Juhlaan osallistuvat Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeen ammatti-instituutin Evon opiskelijat ja henkilökunta, sillä uudet oppimistilat ja uusi metsäkone ovat evolaisittain iso juttu.

Lisätiedot
Tilaisuus: markkinointisihteeri Ulla Rauhala, p. (03) 646 5302
Metsäosuuskunta: opiskelija Tuomo Väre, p. 040 577 6198
Metsäkone: opettaja Antti Tiilola, (03) 646 5346

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs