Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusia innovaatioita syntyy InnoEvent Tampere -tapahtumassa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Uusia innovaatioita syntyy InnoEvent Tampere -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 10:23
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Lehdistötiedote/Kutsu medialle

Kutsumme teidät tutustumaan monialaisten tiimien työskentelyyn Tampereen ammattikorkeakouluun 2. - 6.11.2015. InnoEvent Tampere on intensiivinen viikko, jonka aikana 600 ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijaa jaetaan monialaisiin tiimeihin ratkaisemaan yrityksiltä ja yhteisöiltä tulleita toimeksiantoja.

InnoEvent-konsepti on kehitetty Tanskan Odensessa, Lillebaelt Academy of Higher Education, jossa sitä on toteutettu menestyksekkäästi jo vuodesta 2010 asti. 

TAMKissa tapahtuma järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa ja tämän vuoden teemoina ovat BioHub ja Health care. Toimeksiantajia biotalouden puolelta ovat UPM, Valmet ja Virtain kaupungin BioVirrat-hanke. Terveydenhuollon toimeksiantajina ovat PSHP, ViVa-hanke sekä Ikaalisten kaupunki.

Tapahtumaan osallistuu 600 Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijaa, jotka työstävät toimeksiantoihin ratkaisuja monialaisissa ryhmissä viiden päivän ajan. Viikko huipentuu kaikille avoimiin messuihin, missä opiskelijaryhmät esittelevät tuotoksiaan. Koko tapahtuman innovatiivisin idea palkitaan perjantain päätösgaalassa.


Lisää tietoa tapahtumasta: www.innoevent.fi.


InnoEvent Tampere 2015 lukuina:
• 600 opiskelijaa
• 45 valmentajaa
• 12 toimeksiantoa
• 72 uutta konseptia
• 1 päätösgaala ja juhlat.

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Jenni Jukkola, Projektipäällikkö

TAMK Y-kampus, p. 040 575 42 67, jenni.jukkola@tamk.fi, www.y-kampus.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs