Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusia autoja Salpauksen kuljetusalalle – luovutustilaisuus to 11.9. klo 9

Koulutuskeskus Salpaus

Uusia autoja Salpauksen kuljetusalalle – luovutustilaisuus to 11.9. klo 9

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2014 klo 09:11
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen kuljetusalan opiskelijat saavat jatkossa käyttöönsä uusinta tekniikkaa hyödyntäviä, ympäristöystävällisiä autoja. Uusi kuljetuskalusto luovutetaan Salpaukselle torstaina 11.9. klo 9–11 osoitteessa Vipusenkatu 5 B, Lahti.

- Nyt voimme tarjota opiskelijoillemme ajanmukaiset välineet, jotka täyttävät työelämän vaatimukset, iloitsee opetusalapäällikkö Ari Taipale.

Uusissa autoissa on robottivaihteistot, jotka edellyttävät uudentyyppistä ajoneuvon käsittelytaitoa. Niissä on myös moottoriautomatiikkaa runsaasti enemmän kuin aikaisemmissa autoissa.

- Meillä on edelleen käytettävissä koulutukseen manuaalivaihteistolla toimivia kuorma-autoja, joita uudet autot hyvin täydentävät. Uusien autojen tekniikka vaatii myös opettajilta perehtymistä ja paneutumista, kertoo Taipale.

Salpaus saa nyt käyttöönsä uuden yhdistelmäajoneuvon, pienoiskuorma-auton sekä kuorma-auton, jossa on koukkulavalaitteet. Paketti täydentyy vielä ensi vuonna mm. pienellä linja-autolla.

Salpaus hankkii Volvo-merkkiset autot leasing-sopimuksella. Uusissa autoissa on vanhoja pienemmät huoltokustannukset ja ne kuluttavat vähemmän polttoainetta. Ne ovat myös vähäpäästöisiä.

Lisätietoja
opetusalapäällikkö Ari Taipale, puh. 050 385 5583
Koulutuskeskus Salpaus

Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.
www.salpaus.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs