Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusi simulaatiokekus tarjoaa turvallisen harjoitteluympäristön hoitajaopiskelijoille

Lahden ammattikorkeakoulu

Uusi simulaatiokekus tarjoaa turvallisen harjoitteluympäristön hoitajaopiskelijoille

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2014 klo 10:31
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalalla on otettu käyttöön uusi simulaatiokeskus. Simulaatiokeskuksella tarkoitetaan tilaa, jossa voidaan luoda autenttisen tuntuisia harjoituksia ja oppimistilanteita sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille. Simulaatiokoulutus tai –harjoittelu on tullut terveydenhuoltoon jo vuosia sitten ilmailukoulutuksen inspiroimana ja ajatuksena on, että simulaatioympäristössä voidaan harjoitella turvallisissa olosuhteissa erilaisia sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä eteen tulevia tilanteita.

Lahden ammattikorkeakoulun simulaatiokeskus palvelee hoitotyön, sosiaalialan ja fysioterapian opiskelijoita, sekä jo työelämässä olevia henkilöitä. Tavoitteena on, että harjoitukset palvelisivat mahdollisimman hyvin opiskelijoiden ja työelämässä olevien ammatillisia vaatimuksia. Sosiaalialan, fysioterapian ja hoitotyön simulaatiokoulutuksesta saadut kokemukset ovat erittäin hyviä ja opiskelijat kokevat simulaatiokoulutuksen erittäin tehokkaana opetusmenetelmänä.

Simulaatiokeskuksessa työskentelee simulaatio-ohjaaja, joka suunnittelee ja toteuttaa simulaatiokoulutuksia yhteistyössä eri koulutusalojen opettajien kanssa. Lisäksi simulaatio-ohjaaja vastaa ja huolehtii simulaatiotilojen toimintaan liittyvistä asioista.

Lisätietoja
Jukka Karjalainen, simulaatio-ohjaaja
p. 044 708 1678
Lahden ammattikorkeakoulu, Sosiaali- ja terveysala

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs