Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusi osuuskunta tarjoaa Salpauksen opiskelijoille pienen riskin yrittäjäkokemuksen

Koulutuskeskus Salpaus

Uusi osuuskunta tarjoaa Salpauksen opiskelijoille pienen riskin yrittäjäkokemuksen

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2013 klo 11:17
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Osuuskunta Messinki on osuuskunta, johon voivat liittyä Koulutuskeskus Salpauksen nykyiset ja valmistuneet opiskelijat. Osuuskunta toimii yhteistyössä Salpauksen kanssa. Osuuskunnan tarkoituksena on tarjota innostava ja pienen riskin yrittäjyyskokemus, joka parantaa työllistymismahdollisuuksia. Myös kesätöitä voi tehdä osuuskunnan kautta.

– Opiskelijat voivat esimerkiksi myydä valmistamiaan tuotteita ja hoitaa laskutuksen osuuskunnan kautta. Samalla he suorittavat opetussuunnitelman mukaisia opintoja, eli osuuskunta linkittyy kiinteästi opetukseen, sanoo Salpauksen yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas.

Osuuskuntaan liittymisestä peritään pieni maksu, jonka saa takaisin, jos haluaa erota osuuskunnasta. Osuuskunnan tekemästä työstä, kuten laskutuksesta, peritään myös pieni maksu.

Aluksi osuuskunnan toimintaa käynnistetään ainakin luonnonvara-alalla ja sirkusalalla, joten tarjolla on esimerkiksi yritysten juhliin tilattavia esityksiä ja retkeilyyn liittyviä palveluja. Osuuskunta on kuitenkin avoin kaikille opiskelijoille niin aikuiskoulutuksessa kuin nuorten koulutuksessakin.

Osuuskunnan perustamiskokous pidettiin 3.12., ja toiminta alkoi heti sen jälkeen.

Lisätietoja

Heidi Hosiokangas, yrittäjyysvalmennuspäällikkö, Koulutuskeskus Salpaus puh. 044 708 0650

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs