Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » UUSI KOULU III – SEMINAARI: Tee mediasta itsellesi vaikuttava työkalu

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

UUSI KOULU III – SEMINAARI: Tee mediasta itsellesi vaikuttava työkalu

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2012 klo 15:28
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

UUSI KOULU III – SEMINAARI: Tee mediasta itsellesi vaikuttava työkalu

Mikkelissä 21−22.3.2012 (Mikpoli-sali, Patteristonkatu 2, Mikkeli)

Uusi koulu III-seminaarissa esitellään paikallisia ja kansainvälisiä innovaatioita mediavaikuttamisen kytkemisestä opetukseen ja nuorisotyöhön

Seminaarissa tarkastellaan nuorten vaikuttamismahdollisuuksia median avulla. Näkökulmana on, miten median avulla voidaan tukea nuorten osallisuutta ja saada nuorten ääni kuuluviin. Seminaarissa tarjotaan konkreettisia työkaluja nuorten kanssa toimiville median käytön mahdollisuuksiin, nuorten osallisuuden tukemiseen ja kuulemisen toimintakulttuurin luomiseen sekä kansainvälisiä esimerkkejä Iso-Britanniasta, Hollannista ja Belgiasta mediavaikuttamisen integroimisesta opetukseen ja nuorisotyöhön. Seminaariin osallistuu yli 100 opetus- ja nuorisoalan työntekijää ympäri Suomea sekä nuoria ja opiskelijoita.

Seminaarin pääpuhujina ovat mm. Rauna Rahja (Mediakasvatusseura ry.), Denise Rose (Mouth that roars, Lontoo) ja tutkimusjohtaja Jussi Ronkainen (MAMK). Lisäksi kuudessa rinnakkaispajassa käsitellään monipuolisesti median kytkemistä opetukseen ja nuorisotyöhön sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Seminaarin järjestävät Itä-Suomen aluehallintovirasto, Mikkelin ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Seminaari on samalla Mikkelin ammattikorkeakoulun hallinnoiman ja Etelä Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen rahoittaman Mediavaikuttamisen parhaat eurooppalaiset käytännöt -hankkeen (ESR) loppuseminaari. Toivotamme median edustajat mukaan seminaariin.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Anna Kapanen, Mediavaikuttamisen parhaat eurooppalaiset käytännöt -hanke anna-maria.kapanen@mamk.fi, gsm. 050 312 4994

Sivistystoimen ylitarkastaja Kari Lehtola, Itä-Suomen aluehallintovirasto

kari.lehtola@avi.fi, gsm. 040 505 0704

Suunnittelija Kirsi Kohonen, Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

kirsi.kohonen@ely-keskus.fi, gsm. 040 820 4206

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs