Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Uusi kilpailu kestävää kehitystä käsitteleville opinnäytetöille

Oulun ammattikorkeakoulu

Uusi kilpailu kestävää kehitystä käsitteleville opinnäytetöille

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2012 klo 08:50
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) koordinoi Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2012 maakunnallista ympäristötietoisuustoimintaa, jonka teemana on "Kestävä kehitys osa osaamista". Vuoden aikana teemaa tarkastellaan erityisesti arjen esimerkkien kautta. Tavoitteena on edistää oivallusta kestävästä kehityksestä osana jokaisen ammatillista osaamista.

Maakunnan ympäristötietoisuustoimikunta on avannut teemavuodelle opinnäytetyökilpailun. Kilpailussa etsitään kestävää kehitystä ansiokkaasti, innovatiivisesti ja oivaltavasti käsitteleviä opinnäytetöitä, jotka edistävät tietyn ammattialan ekologista, taloudellista ja/tai sosiaalis-kulttuurista osaamista, ymmärrystä, taitoja ja/tai sovelluksia.

Opinnäytetyökilpailu on voimassa Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, ja siihen voi osallistua 1.1.2011 jälkeen muodollisesti hyväksytyllä opinnäytetyöllä tutkinnon myöntäneen oppilaitoksen kautta. Kilpailuun osallistuva opinnäytetyö voi kilpailusarjasta riippuen olla toisen asteen opinnäytetyö, ammattikorkeakoulun opinnäytetyö (myös ylempi AMK) tai yliopiston opinnäytetyö (pro gradu).

Voittajat palkitaan Maakuntapäivillä marraskuussa 2012. Kunkin sarjan voittaja saa 500 euroa. Voittajat valitsee maakunnan ympäristötietoisuustoimikunta.

Lisätietoja

Outi Virkkula, 010 272 3409, outi.virkkula@oamk.fi

www.oamk.fi/opinnaytetyokilpailu

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs