Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Urheiluakatemia huomioi KyAMK:n opiskelijoita

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Urheiluakatemia huomioi KyAMK:n opiskelijoita

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2013 klo 12:12
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia muistivat menestyneitä opiskelijoita mitalikahveilla keskiviikkona 29.5. Kotkassa. Kuluneena lukuvuotena Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemiassa oli mukana ennätysmäärä KyAMK:n opiskelijoita, yhteensä 14.

Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia palkitsi yhden kilpakentillä ja opinnoissaan menestyneen urheilijan stipendillä. Tunnustuksen saaja, Lotta Richter, kuuluu SM-hopeaa voittaneeseen Peli-Karhujen naisten koripallojoukkueeseen. Naprapatiaa opiskeleva Richter on myös pelaaja-valmentaja Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian tyttöjoukkueessa, joka voitti hopeaa valtakunnallisessa urheiluakatemioiden välisessä koripalloturnauksessa 16. toukokuuta Kouvolassa.

KyAMK:n opiskelijat menestyivät myös miesten korisliigassa. SM-hopeaa voittaneen KTP-Basketin riveissä pelasivat naprapatiaopiskelijat Jukka Matinen ja Milos Dobras, joka on ollut tosin syksystä asti loukkaantuneena. Yleisurheilun puolella ensihoitajaopiskelija Joosua Hakala voitti pronssia 22-vuotiaiden seiväshypyssä hallin SM-kisoista Tampereella helmikuussa.

Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia on (EKA) seudullinen, opiskelun, urheilun ja työ- sekä siviiliuran yhdistävä toimintaorganisaatio. EKA on perustettu vuonna 2004. Urheiluakatemian keskeisimpänä toimenkuvana on kansalliselle tai kansainväliselle huipulle tähtäävien tai siellä jo olevien urheilijoiden päivittäisvalmennuksen tehostaminen ja opiskelujen tukeminen.

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia
Toiminnanjohtaja Jiri Auranen
+358 44 7025731
etunimi.sukunimi@kotka.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs