Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö myönsi HAAGA-HELIAlle vuoden urateko -palkinnon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö myönsi HAAGA-HELIAlle vuoden urateko -palkinnon

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2014 klo 14:27
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) palkitsi HAAGA-HELIAn ”Huippu-urheilijasta yrittäjäksi” –koulutuksen vuoden uroteko –palkinnolla. Palkinto myönnetään merkittävistä ja uutta luovista ratkaisuista urheilijoiden opiskelumahdollisuuksien edistämiseksi ja se jaettiin nyt seitsemättä kertaa.

Palkinnon myönsi URA-säätiön puheenjohtaja Tuuli Merikoski ja perusteluissa hän totesi, että HAAGA-HELIAn koulutus huomio erinomaisesti urheilijoiden ajankäytön haasteet ja tarjoaa samalla nykyaikaisen oppimisympäristön opiskeluun. Koulutus tarjoaa joustavan väylän myös tutkinto-opiskelijaksi ja on yksi harvoja suoraan huippu-urheilijoille suunnattuja opintoja, Tuuli Merikoski URA-säätiöstä toteaa.

- Urheilijapalaute on ollut erittäin myönteistä. Koulutuksen peruspilarit, uudenlainen oppiminen, yksilöllisyys ja urheilija-uralla karttunut osaaminen ovat osoittautuneet juuri oikeiksi valinnoiksi, totesi ohjelman innovaattori Auli Pekkala.

- Huippu-urheilija jos kuka sopii yrittäjäksi. HAAGA-HELIAn koulutus luo sillan urheilu-uralta toiselle työuralle. Koulutuksen filosofia on urheilijaa ja urheilu-uraa arvostava, Tuuli Merikoski kertoo.

URA-säätiön tarkoituksena on edistää urheilijoiden ammattienvalinnan ja ammattiin valmistautumisen hyväksi tehtävää työtä. URA-säätiö jakoi samalla 78 urheilijalle opiskeluapurahan lukuvuodelle 2014-2015.

Lisätietoja:
koulutusohjelmajohtaja Petri Vainio, petri.vainio@haaga-helia.fi, puh 050 376 0632
lehtori Auli Pekkala, auli.pekkala@haaga-helia.fi, puh 050 545 5888

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs