Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ulkomaalaiset kokeilevat hankijalkapalloa ja pilkkimistä Erasmus-projektin lomassa

Oulun ammattikorkeakoulu

Ulkomaalaiset kokeilevat hankijalkapalloa ja pilkkimistä Erasmus-projektin lomassa

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2012 klo 08:31
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Intensive Program -päivät ovat Erasmus-ohjelmaan kuuluva kansainvälinen opiskelijaprojekti, jonka järjestelyistä vastaa tänä vuonna 18.–31.3. Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikkö. Projektiin osallistuu 30 opiskelijaa ja 10 korkeakouluopettajaa seitsemästä eri maasta: Belgiasta, Espanjasta, Hollannista, Liettuasta, Saksasta, Suomesta ja Unkarista. Projektin tavoitteena on lisätä eri maiden opiskelijoiden yhteisymmärrystä Lissabonin strategian toteutuksesta eri näkökulmista.

Sunnuntaina 25.3. IP-päivien osallistujat suuntaavat matkansa Hailuotoon koko päivän kestävälle vierailulle. Ohjelmassa on luvassa pilkkimistä, suomalaista ruokaa sekä hankijalkapalloa. Vierailijat ovat Hailuodossa klo 11.30–17.00.

Lisätietoja

Maaria Berg, 044 587 9294

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs