Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Työelämän lähipalvelut – käytännön apua kehittämiseen

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Työelämän lähipalvelut – käytännön apua kehittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2013 klo 12:43
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Onko mielessäsi ajatus kehittämistehtävästä, johon voisit saada apua HAMKista, mutta et tiedä kehen ottaa yhteyttä? Ei huolta, Työelämän lähipalvelut auttaa eteenpäin.

– Työelämän lähipalvelut -palvelukonsepti toimii ensimmäisenä kontaktipintana asiakkaalle, jolla ei vielä ole tuttua HAMK-yhteyshenkilöä. Sen avulla HAMKin laajasta valikoimasta löytyy asiakkaan tarpeisiin liittyvä palvelu, ja kehittämiskumppanuus lähtee liikkeelle helposti, kuvaa toimintamuotoa työelämäpalvelupäällikkö Sari Hanka.

Työelämän lähipalvelut on se toimija, joka kokoaa työelämälle tarjottavat palvelut yhteen ja koordinoi HAMKin asiantuntijaresursseja asiakkaan tarvetta vastaavaksi. Toteutuksesta vastaa asiantuntijaverkosto. Palvelumuoto voi olla esimerkiksi asiantuntija- ja koulutuspalvelu tai kehittämishanke.

– Alueen ainoana korkeakouluna HAMK haluaa olla lähellä asiakasta ja helposti lähestyttävä. Oman paikkakunnan tarjonnan lisäksi asiakkaan kehittämistarpeeseen voidaan tarvittaessa saada apua kaikista HAMKin yksiköistä. Lisäksi voidaan hyödyntää myös HAMKin laajoja verkostoja, kertoo vararehtori Janne Salminen.

Myös opiskelijat voivat toimia työelämän kehittämistarpeiden ratkaisijoina. Opetusta kehitetään jatkuvasti yhä käytännönläheisemmäksi. Aidoissa työelämän oppimistehtävissä opiskelijat voivat hyödyntää ammattialansa tuoretta tietoa ja soveltaa sitä käytäntöön. Toimintamuotoja ovat harjoittelu, opinnäytetyöt sekä erilaiset projektityöt.

Yhteydenoton kynnyksen ei tule olla korkealla! Työelämän lähipalvelut – ihan siinä lähellä.

Katso lisää: www.hamk.fi/tyoelamanlahipalvelut

tai soita: Sari Hanka, työelämäpalvelupäällikkö,  p. 03 646 3417

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs