Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Työelämän erikoisnumero – lue Koskinen!

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Työelämän erikoisnumero – lue Koskinen!

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2014 klo 08:33
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Vuoden toisen verkkolehti Koskisen kirjoittajina toimivat Kymenlaakson ammattikorkeakoulun asiantuntijat. Lehti on julkaistu sivulla www.kyamk.fi/koskinen.

Artikkelit kertovat työelämän aluevaikuttavuuden ja yhteistyön tuloksista, elinikäisen oppimisen vaikutuksista ja työelämän sekä opiskelun yhdistämisestä.

Kouvolan kaupungin vt. hankejohtaja Harri Kivelä, Kotkan kaupungin kehitysjohtaja Terhi Lindholm ja Kyamkin TKI-johtaja Markku Huhtinen luotaavat artikkelissaan, millaista yhteistyötä on tehty ja halutaan jatkossa tehdä alueen kehittämisen tukemiseksi. Rehtori Petteri Ikonen ja Kymen Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Moberg käsittelevät pääkirjoituksessa samaa teemaa yrittäjyyden ja yritysten näkökulmasta

Verkkolehdestä on luettavissa lisäksi muun muassa Kyamkin ura-, rekrytointi- ja tutortoiminnan koordinaattori Mari Tynyksen mietteitä mielekkään työn löytämisen tärkeydestä ja siitä, mikä on avainasemassa mielekkään työn löytämisessä uravalmentaja Kati Järvisen mukaan. Lehtori Merja Nurmi kuvaa koukuttavaa sossuseikkailua ja asiantuntija Antti Viitanen tarjoilee tietoa Startup Summer Campista.

Seuraava Koskinen ilmestyy 21.5.2014. Sen toimittavat Kyamkin opiskelijat osana journalistisen kirjoittamisen opintojaksoa. Mukana on myös asiantuntija-artikkeleita. Vuoden 2014 numeroiden teemat, aineistopäivät ja julkaisuajankohdat sekä arkisto löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Verkkolehti Koskisen toimitus
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449, koskinen@kyamk.fi

 

Kaikki Kyamkin mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

 

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs