Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tuunaa Kuusi – hyvän mielen joulutapahtuma alkaa Mikkelissä 19.12.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Tuunaa Kuusi – hyvän mielen joulutapahtuma alkaa Mikkelissä 19.12.

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2014 klo 14:16
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää perinteiseen tapaan Tuunaa kuusi, hyvän mielen joulutapahtuman kauppakeskus Stellassa 19.12.2014 - 10.1.2015. Tapahtuman idea on haastaa mukaan mikkeliläisiä yrityksiä ja yhteisöjä kisailemaan kuusen koristelussa.

Mukaan haastetut yritykset ja yhteisöt koristelevat oman persoonallisen näköisen joulukuusensa ja yleisö äänestää voittajan. Tapahtuman osallistumismaksut lahjoitetaan Mikkelin keskussairaalan lastenosastolle tuomaan iloisen joulun.

Kuusia koristellaan Stellassa perjantaina 19.12.2014 klo 15 alkaen. Paikalle saapuu avustava ylilääkäri Anna-Liisa Kuusisto.

Tuunatut kuuset ovat koko joulusesongin ajan esillä Stellan tähtitorilla. Yleisö voi äänestää omaa suosikkikuustaan paikan päällä Stellassa. Kun kuuset on koristeltu, yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan koko tapahtuman ajan. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Äänestys alkaa Stellassa perjantaina 19.12.

Viime vuonna ääniä annettiin hieman yli 3000 ja voiton vei Mamkin tuunaama kuusi 416 äänellä.

Äänestyksen tulos ja suosikki kuusi paljastetaan lauantaina 10.1.2015 klo 12 alkavassa tapahtumassa.

Tänä vuonna mukana olevat yritykset ja yhteisöt: METSÄ Group, Kiinteistömaailma, ESE, S-Pankki, Sokos, Hannun liikennekoulu, Itä-Suomen poliisilaitos, JUKURIT sekä Mamk metsätalouden laitos

 

 Lisätietoja:

Tiina-Riikka Turunen,  puh 040 413 4052

tiina-riikka.turunen@edu.mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs