Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tuunaa Kuusi – hyvän mielen joulutapahtuma alkaa Mikkelissä 13.12.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Tuunaa Kuusi – hyvän mielen joulutapahtuma alkaa Mikkelissä 13.12.

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2013 klo 13:38
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää perinteiseen tapaan Tuunaa kuusi, hyvän mielen joulutapahtuman kauppakeskus Stellassa 13.12.2013-4.1.2014. Tapahtuman idea on haastaa mukaan mikkeliläisiä yrityksiä ja yhteisöjä kisailemaan kuusen koristelussa.

Mukaan haastetut yritykset ja yhteisöt koristelevat oman persoonallisen näköisen joulukuusensa ja yleisö äänestää voittajan. Tapahtuman osallistumismaksut lahjoitetaan Mikkelin keskussairaalan lastenosastolle.

Kuusia koristellaan Stellassa perjantaina 13.12.2013 klo 15 alkaen. Tämän lisäksi kello 14 - 16 välille mahtuu jouluista musiikkia, yllätysohjelmaa ja mahdollisesti myös vieras Korvatunturilta.

 

Tuunatut kuuset ovat koko joulusesongin ajan esillä Stellan tähtitorilla

Yleisö voi äänestää omaa suosikkikuustaan paikan päällä Stellassa tai Mikkelin ammattikorkeakoulun www-sivuilla osoitteessa: www.mamk.fi/tuunaakuusi. Äänestys alkaa Stellassa perjantaina 13.12.2013 ja netissä seuraavana maanantaina 16.12.2013.

Mukaan lähteneet yritykset ovat lahjoittaneet äänestykseen tuotepalkintoja, jotka arvotaan kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken.

Viime vuonna ääniä annettiin reilusti yli 2000 ja voiton vei Sokoksen ja S-marketin tuunaama kuusi 778 äänellä.

 

Äänestyksen tulos ja suosikki kuusi paljastetaan lauantaina 4.1.2013 klo 12 alkavassa tapahtumassa.

 

Tänä vuonna mukana olevat yritykset ja yhteisöt

Tänä vuonna tapahtumassa ovat mukana: Alko Stella, Etelä-Savon Työterveys, Mikkelin Palloilijat, Esedu/ Opiskelijayhdistys Esedy Ry, Etelä-Savon viestintä Oy/ Länsi-Savo, Etelä-Savon maakuntaliitto, S-Pankki/ Sokos, Mikkelin kaupunki, Mikkelin Jukurit, Event Production Finland, Mamk/ metsätalouden laitos ja Cafe Stella.

 

 Lisätietoja:

tapahtumatuottaja Pekka Pulkkinen, 040 868 6445

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs