Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun ammattikorkeakoulu mukana Studia-messuilla!

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu mukana Studia-messuilla!

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2012 klo 15:05
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu mukana Studia-messuilla

Vuoden vaihteen lähestyessä on hyvä suunnata katseet tuleviin opiskelumahdollisuuksiin. Turun ammattikorkeakoulun kevään yhteishaku alkaa talven taittuessa maaliskuun neljäntenä päivänä.

Turun ammattikorkeakoulun yhteishakukampanja on käynnistynyt marraskuussa julkaistun yhteishakuoppaan merkeissä. Tutkintoon johtavaa koulutusta on tarjolla sekä nuorille että aikuisille. Koulutustarjonnasta löytyy myös ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta sekä vieraskielisiä koulutusohjelmia.

Koulutustarjontaan ja opiskeluun Turun ammattikorkeakoulussa voi tutustua messuilla. Joulukuussa Turun AMK osallistuu Studia-messuille Helsingissä. Tule messuosastollemme tapaamaan opinto-ohjaajiamme ja opiskelijoitamme. Kuulet, millaista opiskelu Turun ammattikorkeakoulussa käytännössä on ja mitä me voimme sinulle tarjota.

Turun alueen ammattikorkeakoulujen omaa AMK-päivää vietetään 15.1.2013 Lemminkäisenkadun kampuksella. Turun AMK:n isännöimässä tapahtumassa voit tutustua myös Humakin, Diakin ja Novian tarjontaan.

Tule tutustumaan Turun ammattikorkeakouluun, löydä sinulle sopiva koulutus ja hae meille – matka alkaa tästä!

Kevään yhteishaku 4.3.-3.4.

Vieraskielisten koulutusohjelmien yhteishaku 7.1.-12.2.

Vieraskielisten ylempien ammattikorkeakoulututkintojen erillishaku 4.3.-3.4.

 

Turun ammattikorkeakoulun hakuportaali: matka.turkuamk.fi

www.turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs