Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK:ssa jaettiin kiitoksia

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:ssa jaettiin kiitoksia

Tiedote.
Julkaistu: 13.12.2013 klo 19:00
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:ssa jaettiin kiitoksia

 

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilöstö ovat valinneet vuoden lopussa palkittavia jäseniään. Kunniakirjat ja kukat jaettiin kiitoksena ammattiosaamisesta, innostuneesta asenteesta tai innovatiivisesta kehittämistyöstä henkilöstön joulujuhlassa 13.12.

Vuoden opettajan valitsivat opiskelijat Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - TUO:n järjestämässä äänestyksessä. Vuoden opiskelija, Vuoden Purjehtija sekä Vuoden Kultainen Purje valittiin henkilöstön ehdotusten pohjalta.

Vuoden Purjehtijaksi voi tulla valituksi muun kun opetustyön osalta. Vuoden Kultainen Purje taas osoitetaan työryhmälle, tiimille tai yksikölle. Lisäksi opiskelijat äänestivät Vuoden kansainvälisyyden edistäjää, jonka osalta jaettiin kuusi kunniamainintaa.

Vuoden opettaja: päätoiminen tuntiopettaja Heli Aarnio, hoitotyö, Salo

”Heli on äärimmäisen pätevä omalla alallaan, opetus on ajantasaista, innovatiivista sekä luennoilla on huomattavissa ammatillisesti ihailtavaa omistautumista meidän terveysalaa opiskelevien tietotaidon kartuttamiseen. Helillä on opetusmetodeina käytössä tiukan asialinjan mukana myös kannustus sekä huumori!”

Vuoden opiskelija: Anja Hakamaa, palveluliiketoiminta (ylempi AMK)

”Anja Hakamaa on aktiivinen, positiivinen ja motivoitunut opiskelija; hän on innostunut jakamaan omaa osaamistaan opiskelijakollegoilleen ja kehittää oman palvelualansa asioita erilaisissa verkostoissa.”

Vuoden Purjehtija: päätoiminen tuntiopettaja Matti Kuikka

”Matti Kuikka on tehnyt uraa uurtavaa kehittämistyötä koko AMK:n sähköisen Tenttiakvaario e-Tentti / e-Exam -järjestelmän luomiseksi ja kehittämiseksi. e-Tentti on lyönyt läpi Turun AMK:ssa; tenttijöitä on runsaasti ja järjestelmän käytön myönteiset vaikutukset ovat jo nähtävissä. Tenttiakvaario e-Tentti / e-Exam on järjestelmä, joka mahdollistaa opiskelijoille tenttien sujuvamman aikatauluttamisen ja vauhdittaa omalta osaltaan valmistumista.”

Vuoden Kultainen Purje: Turun AMK:n BisnesAkatemia, Salo

”Lehtori Jaana Kallio-Gerlanderin vetämä Turun AMK:n BisnesAkatemia on noin sadan nuoren ja aikuisopiskelijan innovatiivinen oppimisympäristö liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alalla. BisnesAkatemia rakentuu Salossa tehdylle yrittäjyyden edistämistyölle. Salossa on perustettu ensimmäiset opiskelijaosuuskunnat ja tuotu harjoitusyrityskonsepti ensimmäisenä koko ammattikorkeakoulusektorille Suomessa. Yhteisopettajuus on osa arkipäivää tässä ympäristössä. Määrätietoista työtä opetusmenetelmien kehittämiseksi yli kymmenen vuoden ajalta.”

 

Vuoden kansainvälisyyden edistäjä -kunniamaininnat:

Annika Karppelin

Pentti Korpela

Matti Kuikka

Nicolas LeGrand

Emmanuel Querrec

Antonella Storti

 

Lisätiedot:      

Heli Aarnio, p. 040 3550 166

Anja Hakamaa, p. 044 3124 412

Matti Kuikka, p. 044 2646 301

BisnesAkatemia: Jaana Kallio-Gerlander, p. 044 907 4981

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO: Niina Ratilainen, p. 045 881 4050

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs