Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK:n pikkujouluissa kuultiin kiitoksia

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n pikkujouluissa kuultiin kiitoksia

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2014 klo 14:47
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ja henkilöstö äänestivät ja valitsivat ansioituneita AMKilaisia. Kunniakirjat ja lahjat jaettiin pikkujoulujuhlassa kiitoksena ammattiosaamisesta, innostuneesta asenteesta ja innovatiivisesta kehittämistyöstä henkilöstön joulujuhlassa.

Opiskelijat valitsivat Vuoden Opettajan Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - TUOn järjestämässä äänestyksessä. Lisäksi opiskelijat äänestivät Vuoden kansainvälisyyden edistäjää.

Vuoden Opiskelija, Vuoden Purjehtija sekä Vuoden Kultainen Purje valittiin taas henkilöstön ehdotusten pohjalta. Vuoden Purjehtijaksi voi tulla valituksi muun työn kun opetustyön osalta. Vuoden Kultainen Purje osoitetaan työryhmälle, tiimille tai yksikölle.

Ja valituiksi tulivat...

Vuoden Purjehtijaksi valittiin Terveys ja hyvinvointi -tulosalueen IT-tuki, järjestelmäasiantuntija Jaakko Määttänen. Perusteluissa sanotaan, että hän on alansa todellinen asiantuntija ja lisäksi huomattavan palvelualtis, ystävällinen ja kohtelias. Työkaverit Terhystä kiittävät häntä vuolaasti: ”Jaakko on luotettava, hienotunteinen ja aina valmis auttamaan. Hän on kullanarvoinen apu hektisessä toiminnassamme!”

Vuoden Kultainen Purje myönnettiin Terveys ja hyvinvointi -tulosalueen YTTE-tiimille (Ylemmät Turku Terveysala). Tämä aktiivinen tiimi on tehnyt määrätietoista ja pitkäjänteistä työtä TKI:n ja koulutuksen integraation toteuttamiseksi ja kehittämiseksi vuodesta 2005 lähtien. YTTE-tiimi on vaikuttanut vahvasti master-koulutuksen kehittämiseen sekä kansainvälisissä että kansallisissa projekteissa ja verkostoissa sekä huolehtinut julkaisutoiminnan kehityksestä opinnäytetöiden osalta.

Koko YAMK-tutkintokoulutuksen opintojen projektimainen toteutus osana TKI-hankkeita on myös YTTE-tiimin aikaansaannoksia.  Tiimissä on tehty valtakunnallista kehittämistyötä uusien ohjelmien osalta, eritoten käynnistämällä ensimmäisenä Suomessa Kliinisen asiantuntijan koulutusohjelman.  Tiimin jäseniä ovat v. 2014 olleet: Pia Ahonen, pj, Heikki Ellilä, Katja Heikkinen, Raija Nurminen, Ritva Laaksonen-Heikkilä, Pirkko Routasalo, Marjo Salmela, Pia Suvivuo ja opiskelijajäsen Kirsi Siira.

Vuoden Opiskelijan arvonimen sai kone- ja tuotantotekniikan opiskelija Mikko Huttunen, joka on aktiivinen ja tehokas, nopeasti opintopisteitä kerryttänyt opiskelija. Mikko opiskelee nyt kolmatta vuotta ja on opinnoissaan ollut erittäin positiivinen ja auttavainen muita kohtaan. Mikko Huttunen on toiminut myös opiskelija-assistenttina valtakunnallisesti tärkeässä SHOK-hankkeessa ja hänellä on vahva osaaminen Turun AMK:n käyttämissä 3D-suunnittelujärjestelmissä.

Opiskelijakunta TUO valitsi Vuoden Kansainvälisyyden Edistäjän ja Vuoden Opettajan

The promoter of internationalization in TUAS oli tänä vuonna kansainvälisten asioiden suunnittelija Joonas Niemi. Perusteluissa sanottiin, että ”Joonas on aina ystävällinen ja auttavainen. Hän huomioi kansainväliset opiskelijat siten, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi. Joonas on todellinen yhteishengen ja kansainvälisyyden nostattaja.”

Vuoden Opettaja-valinnassa sanottiin:

 ”TUO on opiskelijoiden edunvalvoja ja lähtee kaikessa toiminnassaan siitä, mikä on opiskelijalle ja ammattikorkeakoululle parasta. Vuoden opettaja -ehdotuksia läpikäytyämme voimme todeta, että Turun AMK:ssa on liki 90 opettajaa, joita opiskelijat ovat esittäneet vuoden opettajaksi. Se on todella huikea määrä.  Vuoden opettajaa 2014 on kuvailtu seuraavin sanoin:

”Innostava, kannustava, asiantunteva, kuuntelee opiskelijoita… Helposti lähestyttävä ja aina iloinen. Saa aidosti kiinnostumaan asiasta. Ottaa kritiikkiä ja kehitysehdotuksia vastaan ja toimii myös näissä. Hän on aina tunneillaan iloinen ja asiastaan innostunut, mikä tarttuu helposti myös opiskelijoihin. Hän on myös aidosti kiinnostunut opiskelijoidensa oppimisesta ja kehittää itseään jatkuvasti!”

Vuoden Opettajaksi valittiin: Liiketalous, ICT ja bioalat -tulosalueen päätoiminen tuntiopettaja Vesa Anttila.

Juhlintaan osallistui yli 300 henkilöä ja ilta sujui palkintojenjaon jälkeenkin mukavasti pikkujouluohjelmien ja tanssin merkeissä. Tämän viikon loppupuolella oppilaitoksen väki käy vähitellen ansaitsemalleen joululomalle ja toiminta pyörähtää vauhdilla taas käyntiin loppiaisen jälkeen.

Toivotamme mukavaa joulun odotusta kaikille!

Liitteen kuva: Turun ammattikorkeakoulun joulujuhlissa 2014 palkitut

Vas. Vuoden Opettaja Vesa Anttila, oikealla kv-edistäjä Joonas Niemi ja hänen vieressään Vuoden Opiskelija Mikko Huttunen. Keskellä 7 henkilöä YTTE-tiimistä, pj Pia Ahosella on lila huivi.

 

Lisätietoja ja mahd. haastattelut:  
(sähköposti etunimi.sukunimi@turkuamk.fi  / opiskelijoilla: etunimi.sukunimi@students.turkuamk.fi )

Järjestelmäasiantuntija Jaakko Määttänen, puh. 050 5985 436

YTTE-tiimi, pj koulutuspäällikkö Pia Ahonen, puh. 044 9072067

Opiskelija Mikko Huttunen, puh. 045 1364 846

Kansainvälisten asioiden suunnittelija Joonas Niemi, 050 5985 628

Päätoiminen tuntiopettaja (LIB) Vesa Anttila puh. 050 3045 484

 

 

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs