Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK:n englanninkieliset koulutukset kiinnostivat hakijoita

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n englanninkieliset koulutukset kiinnostivat hakijoita

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 14:17
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kevään ensimmäinen yhteishaku päättyi 27.1.2015. Turun ammattikorkeakoulussa haussa olivat englanninkieliset AMK- ja ylempi AMK -koulutukset, joissa aloituspaikkoja oli yhteensä 158. Hakijoita oli yhteensä 2055, eli noin 13 hakijaa aloituspaikkaa kohden. Ensisijaiseksi hakutoiveeksi Turun AMK:n oli merkinnyt 663 hakijaa, eli noin 4 hakijaa aloituspaikkaa kohden.

Eniten hakijoita keräsi päivätoteutuksena järjestettävä International Business -koulutus. Hakijoita koulutukseen oli yhteensä yli 740 ja aloituspaikkoja on 40. International Business -koulutuksesta valmistuu kansainvälisiä tradenomeja (Bachelor of Business Administration). Myös muut haussa olleet päivätoteutukset saivat reippaasti hakijoita: Information Technology -koulutuksen 40 aloituspaikkaan haki yhteensä noin 640 hakijaa ja Salossa järjestettävään Nursing -koulutukseen hakijoita oli yhteensä noin 490. Aloituspaikkoja koulutuksessa on 18.

Lopulliset hakijamäärät ovat selvillä helmi-maaliskuun vaihteessa. Englanninkielisten koulutuksien valintakokeet järjestetään kevään aikana ja tuloksista tiedotetaan kesällä. Opinnot alkavat syksyllä 2015.

Seuraava yhteishaku alkaa 17.3.

Kevään toinen yhteishaku alkaa 17.3. ja päättyy 9.4. Tuolloin Turun AMK:ssa on haussa yli 50 hakukohdetta, sekä AMK- että ylempi AMK -koulutuksia.

Turun AMK:lla on kevään toisessa yhteishaussa tarjolla viisi uutta koulutusta: AMK-tutkintoon johtava hammasteknikkokoulutus sekä neljä uutta ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta.

Hammasteknikot työskentelevät suun terveydenhuollon asiantuntijoina, hammasprotetiikan valmistajina. Opinnot kestävät 3,5 vuotta ja koulutusyhteistyötä tehdään Turun AMK:n suuhygienistikoulutuksen sekä Turun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen kanssa. Uudet, keväällä ensimmäistä kertaa haussa olevat ylemmät AMK-tutkinnot ovat projektijohtaminen, kemiantekniikka ja bioteknologia, luova tuottaja sekä soveltava taide.

Lisätietoja antaa:

Suunnittelija Katja Mäkinen, hakijapalvelut
puh. 050 598 5617
katja.makinen@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs