Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK vuokraa tiloja Salon kansalaisopistolle

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK vuokraa tiloja Salon kansalaisopistolle

Tiedote.
Julkaistu: 21.02.2014 klo 10:04
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteestä vuokrataan tiloja Salon kansalaisopistolle.  Tämä antaa mahdollisuuden syventää koulutusyhteistyötä muun muassa avoimen AMK:n ja muun koulutuksen kautta Salon seudulla.

Salon kaupungin vapaa-ajan lautakunta päätti vuokraamisesta eilisessä kokouksessaan.

– Salon kansalaisopiston päätoimipaikka pääsee nyt aiempaa parempiin tiloihin. Opisto tarvitsee opetustiloja, jotka ovat aamusta iltaan käytettävissä. Lisäksi opiston henkilökunta on tähän asti ollut hajasijoitettuna eri puolille Saloa ja yhteisiä tiloja on toivottu. Nyt tämä kaikki on toteutumassa, sanoo kansalaisopiston rehtori Jukka Tamminen tyytyväisenä.

Ensi syksynä opetus alkaa uusissa tiloissa. Muutto on kuitenkin jo pikapuoliin, huhti-toukokuun vaihteessa,

– Olemme käyneet koko henkilökunnan voimin tutustumassa taloon ja tuleviin tiloihimme, Tamminen jatkaa. Koemme olevamme tervetulleita ammattikorkeakoululaisten joukkoon. Toivommekin yhteistyötä paitsi tilojen käytössä, myös opetuksen toteuttamisessa. Avoimen ammattikorkeakoulun ohella löytynee muitakin yhteistyöalueita.

Salon kansalaisopisto saa käyttöönsä runsaat 1000 neliötä opetus- ja toimistotiloja sekä yhteiskäyttöön n. 800 m2 opetustiloja Turun AMK:n toimipisteestä osoitteessa Ylhäistentie 2.  

Kiinteistön omistaa Salon kaupunki, joka on vuokrannut tilat Turun ammattikorkeakoulu Oy:lle. Kyseisten tilojen vuosivuokra on yhteensä noin 180 000 euroa.

Turussa odotellaan kampuspäätöstä

Turussa Kupittaan kampushanke odottelee päätöksiä kevään aikana. Turun kaupunginhallituksen periaatepäätöksen mukainen valmistelu on käynnissä kaupunginjohtaja Aleksi Randellin johdolla.

Valmistelu keskittyy nykyisten Turun AMK:n käytössä olevien kiinteistöjen jatkojalostusmahdollisuuksiin ja sivistystoimialan ratkaisuihin. Kansainvälisten kokemusten mukaan muuntojoustavuus ja uusien teknologisten ratkaisujen ennakointi ovat onnistuneiden kampus-rakennusten kulmakiviä.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Sami Savolainen

puh. 050 559 0489

Turun ammattikorkeakoulu

 

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs