Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK teki hyvän tuloksen

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK teki hyvän tuloksen

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2014 klo 13:46
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Alustavien tilinpäätöslukujen mukaan Turun ammattikorkeakoulun käyttötalouden ylijäämä vuodelta 2013 ennen poistoja on 3,1 miljoonaa euroa.

Turun ammattikorkeakoulun tulot, yhteensä 13,4 miljoonaa euroa, ylittävät budjetoidun 1,6 miljoonalla eurolla. Menoja oli yhteensä 73,2 miljoonaa euroa, ja ne alittavat budjetoidun 1,5 miljoonalla eurolla.

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan tulot olivat 7,3 miljoonaa, joka on 870 000 euroa budjetoitua enemmän. Myös täydennyskoulutuksen tulos parani viime vuodesta ja ylitti budjetoidun.

– Tilikauden tulosta ja ulkoisen rahoituksen kasvua voidaan pitää erinomaisena ja välttämättömänä sopeutuksena AMK:n tiukentuvaan taloustilanteeseen, joka tulevina vuosina tiukkenee entisestään valtionosuusleikkausten vuoksi, toteaa Turun AMK:n rehtori Juha Kettunen.

Turun kaupunginhallituksen kokouksessaan 4.11.2013 tekemän päätöksen mukaisesti ammattikorkeakoulun vuonna 2013 aikaansaama käyttötalouden ylijäämä tullaan ottamaan huomioon tarkoituksenmukaisella tavalla Turun ammattikorkeakoulu Oy:n hyväksi vuosina 2014–17.

Lisätiedot:
rehtori Juha Kettunen, p. 050 5985 612

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs