Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Turun AMK Oy:llä on uusi johto ja uudet päälliköt

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK Oy:llä on uusi johto ja uudet päälliköt

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2014 klo 11:00
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulun uudessa rehtori-toimitusjohtajan tehtävässä aloittaa 1.10.2014 FT Vesa Taatila, joka siirtyy Turun ammattikorkeakouluun Metropolia Ammattikorkeakoulun vararehtorin tehtävistä. Turun AMK Oy:n hallitus on lisäksi valinnut organisaatioon uusia päälliköitä kokouksessaan 17.9.

Vararehtorina toimii edelleen FT Juhani Soini, joka vastaa ammattikorkeakoulun koulutus- ja innovaatiopalveluista. 

Uudessa palvelujohtajan tehtävässä aloitti 1.9.2014 VTM Sami Savolainen, joka vastaa korkeakoulu- ja hallintopalveluista. Savolainen toimi osakeyhtiön valmisteluvaiheessa Turun AMK Oy:n toimitusjohtajana.

AMK:ssa toimii Kehittämisen tulosalue sekä neljä opetuksen tulosaluetta, joihin kuhunkin on nimitetty neljä koulutus- ja tutkimuspäällikköä. KT-päälliköt aloittavat uusissa tehtävissään 1.1.2015 ja johtavat myös alansa tutkimusryhmien toimintaa. 

Kehittämisen tulosalueella päälliköt aloittavat uusissa tehtävissään jo 1.10.2014.

Turun AMK:n Kehittämisen henkilöstö on työskennellyt kesän väistötiloissa, mutta pääsee taas lokakuun alusta muuttamaan takaisin uusittuihin tiloihin ICT-Cityn A-siivessä, os. Joukahaisenkatu 3 A (Kupittaan asemaa vastapäätä).

Turun AMK:n uusi organisaatio liitteenä.

Lisätietoja: Palvelujohtaja Sami Savolainen, puh.  050 5590 489 

etunimi.sukunimi@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs