Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tuottavin yksikkö -näyttelyyn liittyvä tapahtumapäivä Lahden Taidemuseossa 10.7.

Lahden kaupunki

Tuottavin yksikkö -näyttelyyn liittyvä tapahtumapäivä Lahden Taidemuseossa 10.7.

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2016 klo 15:35
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden taidemuseossa on sunnuntaina 10.7. vapaa pääsy Suomen kuvataiteen päivän kunniaksi. Päivää juhlistetaan Tuottavin yksikkö -näyttelyyn liittyvällä ohjelmalla, johon kuuluu taiteilijatapaamisia klo 12.00–14.00 ja yleisöopastus klo 14.00. Paikalla on useita Tuottavin yksikkö -näyttelyn taiteilijoita.

 

Tuottavin yksikkö on lakkautetun Lahden Taideinstituutin viimeisten opiskelijoiden opinnäytetyönäyttely. Lahden Taideinstituutin toiminta saa komean loppuhuipennuksen nuorten taiteilijoiden näyttelyssä. Taidemuseon saleissa nähdään väriä, vaikuttavia tunnelmia ja puhuttelevia aiheita. Esillä on taidokasta nykytaidetta, maalauksia, veistoksia, installaatioita ja grafiikkaa. Teosten ripustuksessa on raikasta uutta henkeä. Näyttelyn taiteilijat ovat: Suvi Forssén, Mine Güngör, Niklas Ingelius, Maaria Jokimies, Heidi Katajamäki, Katri Korjus, Minna Louhelainen, Arttu Matilainen, Elisa Marin, Jenni Niskala, Kaisa Porkka, Anssi Uusnäkki ja Veera Inkeri.

Näyttelyn avajaispäivänä Lahden Taideinstituutti sai Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton tunnustuspalkinnon, joka jaetaan yhteisölle tai henkilölle joka on toiminnallaan merkittävästi edistänyt kuvataiteen asiaa. Taideinstituutti aloitti toimintansa 1971.

 

www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/taidemuseo/nayttelyt/

 

Lehdistökuvia:

http://www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/tiedotusvalineille/

 

Lahden taidemuseo

Vesijärvenkatu 11 A

Avoinna ti–pe klo 9–17, la–su klo 11–16

Info 044 7161 848

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs