Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tuomila siirtyy Suomalaisen Työn Liitosta Kissconsulting Oy:n kehitysjohtajaksi

Kissconsulting Oy

Tuomila siirtyy Suomalaisen Työn Liitosta Kissconsulting Oy:n kehitysjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 09:47
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Kissconsulting on vahvistanut organisaatiotaan viimeisen vuoden aikana. Johtoryhmä vahvistui Aurinkomatkojen toimitusjohtajan roolista Kissconsultingin strategiajohtajaksi siirtyneellä Tuomo Meretniemellä sekä asiakkuusjohtajaksi tulleella Juha Valkamolla, joka on aikaisemmin toiminut Primulan toimitusjohtajana. Nyt johtoryhmä vahvistuu kehitysjohtajaksi nimitetyn Jaana Tuomilan panoksella.

”On huikeaa päästä tekemään töitä tällaisessa porukassa, jonka avulla asiakasyritykset ovat onnistuneet satakertaistamaan uusien asiakkaiden ja ideoiden määrän”, kommentoi Tuomila, jolla on pitkä kokemus myös valmennusbisneksestä. Hän on aikaisemmin toiminut myös Kissconsulting Oy:n pitkäaikaisena kumppanina.

Tuomilalla on vahvan liiketoimintaosaamisen lisäksi kokemusta mm. Suomalaisen Työn Liitosta, josta meriittinä panos Sinivalkoinen jalanjälki -konseptin alkuperäisidean kehittäjänä. ”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Tuomilan joukkoomme. Hän on vahvan osaamisen lisäksi luova, innostava, käytännönläheinen ja osaa meille tärkeän yksinkertaistamisen taidon”, iloitsevat yrityksen osakkaat strategiajohtaja Tuomo Meretniemi sekä toimitusjohtaja Maarika Maury.

Lisätietoja

Maarika Maury
toimitusjohtaja
Kissconsulting Oy
maarika@kissconsulting.fi
+358 50 5900 412

Tuomo Meretniemi
strategiajohtaja
Kissconsulting Oy
tuomo.meretniemi@kissconsulting.fi
+358 50 390 3050

 

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs