Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tulevaisuuskoulutusta rakentamisen ympäristötehokkuudesta

Lahden ammattikorkeakoulu

Tulevaisuuskoulutusta rakentamisen ympäristötehokkuudesta

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2014 klo 14:29
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

TIEDOTE / KUTSU Lahden ammattikorkeakoulu 6.5.2014

Tässä monipuolisessa koulutuksessa suunnataan katse rakentamisen tulevaisuuteen ympäristötehokkuuden näkökulmasta. Koulutus sisältää puheenvuoroja siitä, miten tekniikka sekä tilojen ja valaistuksen suunnittelu täyttävät ihmisten viihtyisyystarpeet ja kasvavat energiatehokkuusvaatimukset. Koulutuksessa pohditaan, onko varaa olla hyödyntämättä ilmaista energiaa ja miten perinteisistä rakentamisratkaisuista voi ottaa oppia tulevaisuutta rakennettaessa. Päivän lopuksi esitetään katsaus vuoteen 2050 ja käydään läpi päivän aikana tuotettu tulevaisuustutkimus.

Rakentamisen ympäristötehokkuuden tulevaisuuskoulutus järjestetään tiistaina 20.5.2014 klo 9-15 Lahdessa, Isku-Auditorio, Mukkulankatu 19.

Koulutuksen puhujat ovat rakentamisen ja suunnittelun asiantuntijoita, jotka ovat urallaan paneutuneet ympäristötehokkuuden edistämiseen ja tulevaisuuden ennakointiin. Katseen tulevaisuuteen suuntaavat Pekka Seppälä Oulun kaupungilta, Leena Tähkämö Aalto-yliopistosta, arkkitehti Harri Metsälä, Jukka Ilmonen Ethical Environmental Management –osuuskunnasta, Ari Känsäkoski Venturesta, Pasi Puikkonen LVI-suunnittelu PAM-energiasta sekä Jyri Nieminen, Finnmap Consultingista. Päivän fasilitaattorina toimii tulevaisuustutkija Mika Aaltonen Aalto-yliopistosta.

Koulutuksen asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi osallistujat saavat aktiivisesti osallistua rakentamisen tulevaisuuskeskusteluun. Puheenvuorojen kommentointi ja kysymysten esittäminen päivän aikana on mahdollista myös sähköisesti omien ja lainattavien laitteiden avulla.

Koulutuksen järjestää Lahden ammattikorkeakoulun hallinnoima EcoMill-ympäristötehokkuuspaja. Koulutuksen hinta 100 € sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit.

Lehdistön edustajat ovat tervetulleita seuraamaan koulutusta.

Ilmoittautuminen:  tarja.palvi@lamk.fi, 044-708 1040. Lisätietoja: Reetta Jänis, reetta.janis@lamk.fi, 050 – 310 8167

Liitteenä koulutuksen ohjelma.

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs