Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tulevaisuuden oppimisympäristöihin pureudutaan Fellmanniassa ti 20.11. ja ke 21.11.

Koulutuskeskus Salpaus

Tulevaisuuden oppimisympäristöihin pureudutaan Fellmanniassa ti 20.11. ja ke 21.11.

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2012 klo 09:16
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Kuinka mobiililaitteita ja verkkoympäristöjä käytetään opetuksessa? Mitä voimme odottaa tulevaisuuden oppimisympäristöiltä? Näihin aiheisiin keskitytään Oppimisympäristöt tänään ja huomenna -päivillä, jotka järjestetään Oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27, Lahti) tiistaina 20.11. ja keskiviikkona 21.11. Molempien päivien ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy klo 15.30.

Oppimisympäristöpäivät on suunnattu ensisijaisesti ammatillisen opetuksen henkilöstölle. Päiville on ilmoittautunut viitisenkymmentä osallistujaa ympäri Suomen, 20 eri oppilaitoksesta. Ohjelmaa voi seurata myös verkossa osoitteessa http://connect.salpaus.fi/coope 

Tiistaina tabletteja, keskiviikkona sosiaalista mediaa

Tiistaina aamupäivällä Fellmanniassa kuullaan kokemuksia tablettien työ-, opetus- ja opiskelukäytöstä Koulutuskeskus Salpauksessa, Jyväskylän ammattiopistossa sekä Saimaan mediakeskuksessa. Iltapäivällä saadaan vihiä siitä, mitä uutta liikeohjaintunnistin Kinect tai Microsoftin Windows 8 tuovat opiskelijoille ja opettajille.

Keskiviikkoaamun aloittaa klo 9.15. Harto Pönkä, joka puhuu sosiaalisesta mediasta, tulevaisuuden oppimistaidoista sekä yhteisöllisestä ryhmätyöskentelystä wikissä. Pönkä on sosiaalisen median ja koulutusteknologian asiantuntija, joka kirjoittaa ajatuksistaan muun muassa Lehmätkin lentäis -asiantuntijablogia. Pönkä on Innowise-yrityksen ja Purot.net-wikipalvelun perustaja.

Oppimisympäristöpäivät päättyvät AduSal Oy:n myyntijohtaja Georges Seguran esitykseen lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista opetuksessa. AduSal Oy on Koulutuskeskus Salpauksen omistama yritys. 

Tapahtuman järjestää Koulutuskeskus Salpauksen COope-hanke, joka kuuluu TROMBI-verkostoon. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Päivien ohjelma kokonaisuudessaan osoitteessa http://salpro.salpaus.fi/oth/ 

Lisätietoja
suunnittelija Erkki Brotkin
puh.044 708 1285
erkki.brotkin[@]salpaus.fi

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs