Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tule Pelimessuille TAMKiin testaamaan opiskelijoiden tekemiä pelejä 7.5.!

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tule Pelimessuille TAMKiin testaamaan opiskelijoiden tekemiä pelejä 7.5.!

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2014 klo 10:15
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opiskelijat ja opettajat järjestävät pelimessut 7.5.2014.

Aika: 7.5.2014 klo 10 - 15
Paikka: Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampus, Kuntokatu 3

Pelimessuilla TAMKin tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelijatiimit esittelevät kevään ketterissä projekteissa tekemiään mobiilipelejä, esillä on 20 tiimiä ja 20 peliä. Tapahtuma järjestetään nyt jo kolmatta kertaa ja se on yleisölle avoin näyteikkuna tietojenkäsittelyn koulutukseen.

Opiskelijat ovat saaneet kuvitteellisen toimeksiannon kansainväliseltä hyväntekeväisyysjärjestöltä. Tavoitteena oli luoda järjestölle kampanja ja siihen liittyvä mobiilipeli, joka soveltuu terveysvalistukseen erityisesti kehittyvien maiden nuorille. Projektin aikana ideoitiin kampanja yhteistyössä tilaajan kanssa ja luotiin kampanjalle www-sivusto. Pelistä toteutettiin myös videotraileri. Mobiilipelit on tehty Nokian ASHA-kosketusnäyttöpuhelimiin. Pelit ovat englanninkielisiä. 

- Uutena yhteistyökumppanina meillä on tänä vuonna Nokia Oyj, joka tarjoaa meille laitteita ja laitealustatukea. Pelimessujen lisäksi mobiilipelit julkaistaan myös Nokia Storessa kansainvälisesti. Projektitiimeissä on ollut innostunut tekemisen meininki ja olen varma, että Pelimessuilla tullaan näkemään huikeita kampanjoita ja pelejä, yliopettaja Rami Lehtinen kertoo.

Testaa ja äänestä parasta!

Messuvieraat pääsevät testaamaan pelejä ja äänestämään niistä parasta. Äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto. Paikalla on myös pelialan yritysten edustajia antamassa opiskelijoille palautetta.

Samaan aikaan Pelimessujen kanssa TAMKissa pidetään myös lukiolaisille ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille suunnattu Jatkoon-infopäivä.

Trailer viime vuoden Pelimessuilta

Pelimessuista tietojenkäsittelyn blogissa

Pelimessut Facebookissa (Käy tykkäämässä, tykkääjien kesken arvotaan elokuvalippuja!)

Tervetuloa Pelimessuille!

Lisätietoja:
- yliopettaja Rami Lehtinen, TAMK, rami.lehtinen(at)tamk.fi), p. 050 5287 012

Liitteenä: Pelimessujen esite

Liitetiedostot

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs