Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tradenomiopiskelijat innovoivat uutta 9.–10.11.

Oulun ammattikorkeakoulu

Tradenomiopiskelijat innovoivat uutta 9.–10.11.

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2011 klo 07:29
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Liiketalouden yksikössä kilpaillaan uusilla ideoilla 9.–10.11.2011 InnoStartti-tapahtumassa, jonka tavoitteena on innostaa opiskelijat luovaan innovointiin työelämän käytännön toimeksiantojen parissa. Tapahtumassa ovat mukana kaikki Oamkin Liiketalouden yksikössä tänä syksynä aloittaneet tradenomiopiskelijat, joita on lähes 350. Innovointitapahtumat ovat Suomessa voimakkaassa kasvussa oleva opiskelu- ja kilpailumuoto, jossa painopiste on todellisten toimeksiantojen toteuttamisessa. Tällaiset tapahtumat myös vahvistavat oppilaitosten ja työelämän yhteistyötä.

Innostartissa opiskelijat kehittävät tiimeissä uusia näkökulmia sekä innovoivat rohkeasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille toimeksiantojen pohjalta. Opiskelijat esittävät ideansa tuomaristolle, joka valitsee niistä parhaat. Tuomaristoon osallistuu toimeksiantajien edustajia, joille avautuu mahdollisuus kuulla uusia, raikkaita näkemyksiä. Toimeksiantajina ovat tänä vuonna Oulun kaupunginkirjasto, Tiura Uistin ja Tuonela Productions.

Innostartti alkaa keskiviikkona 9.11. klo 11–14 järjestettävillä Kick off -luennoilla. Veikkaus Oy:ssä työskentelevä, kanadansuomalainen Andre Noel Chaker innostaa osallistujia luovaan ajatteluun. Itse kilpailu starttaa 9.11. klo 15.00 toimeksiantojen esittelyillä auditoriossa, juhlasalissa ja luokkatilassa A201. Karsinnat ovat torstaina 10.11. klo 12. Parhaat ryhmät pääsevät esittämään ideansa tuomaristolle finaaleissa klo 14–16 auditoriossa, juhlasalissa ja luokkatilassa A201. InnoStartin voittajaryhmät palkitaan, ja tapahtuma huipentuu päätösbileisiin illalla Gloriassa.

Median edustajat ovat tervetulleita katsomaan paikan päälle, millaisia liiketoimintamahdollisuuksia opiskelijat keksivät tapahtuman aikana.

Lisätietoja: projektipäällikkö, työelämäkoordinaattori Tomi Huhtamäki, 050 567 0640, tomi.huhtamaki@oamk.fi


Oamkin Liiketalouden yksikkö kouluttaa tradenomeja liiketalouden, kirjasto- ja tietopalvelun sekä tietojenkäsittelyn koulutusohjelmissa. Lisäksi yksiköllä on kaksi englanninkielistä koulutusohjelmaa ja ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus. Yksikössä on noin 1 600 opiskelijaa ja päätoimista henkilöstöä on noin 120.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs