Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tradenomi duunissa -päivä Porvoo Campuksella

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tradenomi duunissa -päivä Porvoo Campuksella

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2015 klo 07:30
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Porvoo Campuksella järjestetään keskiviikkona 15.4. Tradenomi duunissa -päivä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään muotinäytös, jota ovat kaikki lämpimästi tervetulleita seuraamaan. Näytökset ovat klo 12.30 ja 13.30.

Haaga-Helian liiketalouden opiskelijat tekevät Salon lakkitehtaan kanssa myyntiprojektin keskittyen Salon lakkitehtaan ammattikorkeakoululaisten valmistumislakkeihin. Muotinäytöksessä esitellään Salon lakkitehtaan lakkeja ja erityisesti valmistumislakkeja tradenomeille ja restonomeille. Tapahtumaan on pyydetty myös mukaan Porvoon alueen vaateliikkeitä ja heidän kevään juhlamallistoaan esitellään tapahtumassa. Yhteistyössä myös Porvoon Amisto, joka loihtii malleille näyttävät juhlakampaukset muotinäytökseen.

Tervetuloa nauttimaan kevään muodista!

Lisätietoja:
opettaja Leena Aitto-oja, puh 040 488 7017, leena.aitto-oja@haaga-helia.fi

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs