Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tervetuloa tutustumaan uusiin kokous-, juhla- ja saunatiloihin Päijänteen rannalle Asikkalaan 7.6.

Koulutuskeskus Salpaus

Tervetuloa tutustumaan uusiin kokous-, juhla- ja saunatiloihin Päijänteen rannalle Asikkalaan 7.6.

Kutsu.
Julkaistu: 30.05.2016 klo 13:42
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus on avannut Asikkalaan Päijänteen rannalle uuden tyylikkään kokous- ja juhlatila Männikön sekä tunnelmallisen rantasaunan. Tule tutustumaan tiloihin ja kuulemaan palveluistamme avoimiin oviin tiistaina 7.6. kello 14–18.

Tiloista ja niiden vuokraamisesta sekä oheispalveluista kertovat opetusalajohtaja Heikki Tuomainen sekä luontoalan opettaja Jarno Räsänen opiskelijoineen. Kaikille avoimessa tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Männikön historia yltää 1930-luvulle, jolloin se rakennettiin kunnan vaivaistaloksi. 1990-luvulle saakka rakennus toimi vanhainkotina, minkä jälkeen käyttö on ollut vähäistä. Nyt Museoviraston arvorakennukseksi tunnustama Männikkö on saanut uuden elämän Salpauksen opiskelijoiden kädentaitojen ansiosta. 

Kokous- ja juhlakäyttöön sopiva rakennus kätkee sisäänsä kolme kokoustilaa ja keittiön. Kokoustiloja löytyy noin 60 hengelle, juhlatilaa jopa yli sadalle.

Samalla alueella sijaitsee myös suurelta osin opiskelijatyönä rakennettu hirsinen saunarakennus, joka valmistui tänä keväänä. Rakennuksessa on kaksi saunaa toimivine pesutiloineen sekä viihtyisä oleskelutila, pieni keittiö ja tilava terassi.

Tiloja vuokrataan sekä organisaatioille että yksityisille käyttäjille, minkä lisäksi ne ovat Salpauksen omassa käytössä.

Vuokraajilla on lisäksi mahdollisuus hankkia ruokailukokonaisuuksia sekä ohjelmapalveluita, joita toteuttavat Salpauksen opiskelijat. Luonto-ohjaajaopiskelijoiden johdolla on esimerkiksi mahdollista lähteä melontaretkelle, nauttia nokipannukahvit kodalla tai kokeilla kalastusta.

Tervetuloa!

Paikka: Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, 17320 Asikkala, https://goo.gl/maps/U5vDkznqbBL2  

Lisätietoja

opetusalapäällikkö Heikki Tuomainen, heikki.tuomainen@salpaus.fi, puh. 050 538 2363
lehtori Jarno Räsänen, jarno.rasanen@salpaus.fi, puh. 050 340 5570

Lue lisää: http://www.salpaus.fi/luonnonvara-ala/palvelut/kokous-ja-juhlatilat/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/483989228460854/

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 800. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs