Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tero Tallinen KyAMK:n talousjohtajaksi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Tero Tallinen KyAMK:n talousjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2012 klo 09:30
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus valitsi 9.5.2012 korkeakoulun uudeksi talousjohtajaksi KTM Tero Tallisen (39). Hän aloittaa tehtävässään 13.8.2012.

Tero Tallinen siirtyy Kymenlaakson ammattikorkeakouluun Business Controllerin tehtävistä Kristina Cruises Oy:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2003 alkaen. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Kotkan Energia Oy:ssä energiakaupan ja riskienhallinnan tehtävissä.

”Arvostamme erityisesti Tero Tallisen yritysmaailman talousjohtamisen tuntemusta. Hänellä on myös kykyä rakentaa talouden tulevaisuusskenaarioita. Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun ammattikorkeakoulu on suurien taloudellisten haasteiden edessä”, rehtori Petteri Ikonen kertoo talousjohtajan valintaan vaikuttaneista tekijöistä.

Tero Tallinen odottaa uudelta toimeltaan mielenkiintoisia tehtäviä ja haasteita. ”Koulutusala on aina kiinnostanut minua, joten pääseminen mukaan alan organisaatioon tuntuu erityisen hyvältä. Koulutus on tulevaisuuteen suuntautuvaa toimintaa parhaimmillaan ja voin nyt olla osaltani mukana tässä tulevaisuuden tekemisessä. Tehtävän tärkeimmät ja akuuteimmat osa-alueet varmistuvat tietenkin myöhemmin, mutta aikomuksenani on aluksi tarkastella muun muassa raportoinnin ja seurannan kehitysmahdollisuuksia.”

 

Lisätiedot

Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy
rehtori Petteri Ikonen
p. 044 702 8200

Tero Tallinen
p. 050 463 4449

Kuvia Tero Tallisesta voi ladata osoitteessa http://kuvat.kyamk.fi/tiedotus/Henkilokuvia/talousjohtaja_Tero_Tallinen/.

KyAMK:n kaikki  mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs