Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tehtäväkiertoa JAMKin johdossa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tehtäväkiertoa JAMKin johdossa

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2013 klo 16:17
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun strategisia tavoitteita ovat oppimisen laatu, yrittäjyys ja kansainvälisyys. Tavoitteena on olla Suomen paras yrittäjyyttä edistävä korkeakoulu.

JAMK vahvistaa merkittävästi yhteistä yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan oppimis- ja kehittämisympäristöä, josta muodostetaan oma tulosalue, JAMK Generator, osana JAMKin hallintoyksikköä. Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallitus on 16.12. kokouksessaan nimittänyt tulosalueesta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi YTM, MBA Pekka Jääskön, joka on aikaisemmin toiminut hallintojohtajana. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2014 vastuualueenaan yrittäjyyden ja innovaatiotoiminnan edistäminen JAMKissa. Liiketoimintajohtaja Pekka Jääskö on JAMKin johtoryhmän jäsen ja raportoi rehtori/toimitusjohtajalle.

Hallintojohtajaksi nimitetään KTM Mikko R. Salminen 1.1.2014 alkaen Hän siirtyy tehtävään teknologiayksikön johtajan tehtävästä. Teknologiayksikön johtajan tehtävään nimitetään 1.1.2014 alkaen FT Pasi Raiskinmäki. Hän on toiminut aiemmin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan kehittämispäällikkönä JAMKin hallintoyksikössä. Molemmat ovat JAMKin johtoryhmän jäseniä ja raportoivat rehtori/toimitusjohtajalle. TKI-kehittämispäällikön tehtävät siirtyvät pääosin vararehtori Heikki Malisen vastuulle.

Lisätietoja:
Jussi Halttunen, rehtori, 0400 644 913, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs