Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Teemu Kokko Haaga-Helian rehtoriksi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Teemu Kokko Haaga-Helian rehtoriksi

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 07:57
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kauppatieteiden tohtori, dosentti Teemu Kokko aloitti Haaga-Helian uutena rehtorina ja toimitusjohtajana 1.6.2015.

Teemu Kokko on pitkän linjan koulutusalan ammattilainen. Hän on työskennellyt opetuksen saralla liki 30 vuoden ajan. Kokko valittiin tehtäväänsä Haaga-Helian vararehtorin paikalta. Liike-elämän tuntemusta hän on hankkinut toimimalla mm. muutaman yrityksen hallitustehtävissä. Uraan mahtuu myös myynti- ja markkinointitehtäviä Moskovassa sekä apulaisprofessorin tehtävä Budapestissä.

- Haaga-Helia on omilla koulutusaloillaan Suomen johtava ammattikorkeakoulu, jonka tulee kuitenkin muuttuvassa toimintaympäristössä jatkuvasti kehittää toimintaansa. Haaga-Helian uudelta rehtorilta vaaditaan kykyä katsoa tulevaisuuteen ja viedä läpi suuriakin muutoshankkeita, toteaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Niemi.

Myös Haaga-Helian organisaatio uudistuu elokuun alusta alkaen. Uusina vararehtoreina aloittavat kaupallinen johtaja Jouni Ahonen ja liiketalouden koulutusyksikön johtaja Minna Hiillos. Haaga-Heliassa on jatkossa neljä koulutusyksikköä: Liiketalouden yksikkö, Hotelli, ravintola, matkailu, liiketalous-Porvoo ja liikunta –yksikkö, ICT, assistenttityö ja viestintä –yksikkö sekä Ammatillinen opettajankoulutus. Hotelli, ravintola, matkailu, liiketalous-Porvoo ja liikunta –yksikön johtajaksi on valittu Matti Kauppinen ja ICT, assistenttityö ja viestintä –yksikön johtajaksi Salla Huttunen. Ammatillisen opettajankoulutuksen johtajana jatkaa Jari Laukia.

Haaga-Helian rehtorina ja toimitusjohtajana sen perustamisesta alkaen toimi­nut Ritva Laakso-Manninen jäi eläkkeelle toukokuun lopussa.

Lisätietoja: toimitusjohtaja, rehtori Teemu Kokko, puh 050 555 1131, teemu.kokko@haaga-helia.fi

Liitetiedostot

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs