Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Täydennyshaku alkaa pe 6.7.

Koulutuskeskus Salpaus

Täydennyshaku alkaa pe 6.7.

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2012 klo 12:14
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Täydennyshaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen järjestetään 6.7. - 13.7. Koulutuskeskus Salpauksessa on haettavana noin 150 opiskelupaikkaa ammatilliseen koulutukseen. Myös Salpauksen lukioon Nastolaan voi vielä hakea sekä yleislinjalle että tekniikkalinjalle.

Ammatillisen koulutuksen 150 paikkaa jakaantuvat useille eri aloille ja useisiin eri toimipisteisiin. Joihinkin tutkintoihin on jäljellä yksi paikka, joihinkin kymmenen. Vielä on mahdollista päästä opiskelemaan esimerkiksi artesaaniksi, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi tai turvallisuusvalvojaksi. Eniten paikkoja on luonto- ja ympäristöalalla sekä kivirakentajan ja toimitilahuoltajan koulutuksissa.

Täydennyshaun pääsy- ja soveltuvuuskokeet järjestetään 23.7. - 27.7.2012. Opiskelijavalinnasta ilmoitetaan Koulutuskeskus Salpauksen verkkosivuilla sekä hakijoille lähetettävällä valintakirjeellä 3.8.2012 alkaen. Hakijan on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta viimeistään 17.8.2012.

Valmistavassa koulutuksessa runsaasti paikkoja

Lisäksi ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavaan koulutukseen voi hakea erillishaussa. Ammattistartissa on avoinna 90 paikkaa, joihin tulee hakea 27.7. mennessä. AVA-koulutuksessa eli valmentavassa ja kuntouttavassa opetuksessa on vapaana 30 paikkaa, joihin on haettava 13.7. mennessä.

Koko täydennys- ja erillishaun tarjonta Koulutuskeskus Salpauksen verkkosivuilla 

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
opintoasiainpäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs