Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Täydennys- ja lisähaussa tarjolla opiskelupaikkoja syksylle

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Täydennys- ja lisähaussa tarjolla opiskelupaikkoja syksylle

Tiedote.
Julkaistu: 23.07.2012 klo 10:30
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu täyttää kevään yhteishaussa vapaiksi jääneet aloituspaikat ammattikorkeakoulujen syksyn täydennyshaussa 30.7.–2.8.2012. Ylempien AMK-tutkintojen lisähaku on parhaillaan käynnissä ja jatkuu perjantaihin 10.8.2012 asti.

Nuorten koulutukseen KyAMK:ssa on paikkoja logistiikan ja veneteknologian koulutusohjelmissa sekä merenkulun koulutusohjelmassa merenkulkualan insinöörin suuntautumisvaihtoehdossa. Haku tapahtuu osoitteessa www.amkhaku.fi.

Koulutusohjelmien valintakokeet järjestetään tiistaina 7.8.2012 tekniikan ja liikenteen kampuksella Metsolassa, Kotkassa. Täydennyshaun valintakokeisiin ei tule erillistä kutsua. Kaikki hakukelpoiset hakijat voivat osallistua kokeisiin.

Täydennyshaun valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 20.8. Opiskelemaan valittujen tulee ottaa opiskelupaikka vastaan viimeistään 28.8. Koulutusohjelmien opetus tapahtuu niin ikään Metsolan kampuksella Kotkassa. Lisätietoja haussa olevista koulutusohjelmista ja hakemisesta
osoitteessa www.kyamk.fi/haenyt.

Lukuvuosi 2012–2013 käynnistyy KyAMK:ssa 20.8.2012 kun ensimmäiset uudet opiskelijat aloittavat opintonsa. Lukuvuoden virallisia avajaisia korkeakoulu viettää syyskuussa.

Lisähaussa sosiaali- ja terveysalan ylempiä AMK-tutkintoja

Lisähaku KyAMK:n ylempiin AMK-tutkintoihin johtaviin koulutuksiin on parhaillaan käynnissä ja jatkuu perjantaihin 10.8. klo 16.00 saakka. Haussa on paikkoja sosiaalialan ja terveyden edistämisen koulutusohjelmiin. Haku tapahtuu suoraan KyAMK:iin.

Lisähaun valintakoepäivämäärät ilmoitetaan KyAMK:n nettisivulla osoitteessa www.kyamk.fi/haenyt ennen hakuajan päättymistä. Sosiaalialan koulutusohjelman valintakoe järjestetään Kasarminmäen kampuksella Kouvolassa ja terveyden edistämisen koulutusohjelman valintakoe Jylpyn kampuksella Kotkassa.

Ylemmät AMK-tutkinnot on tarkoitettu jo työelämässä toimineille ammattilaisille. Koulutukset on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

Syksyn yhteishaku käyntiin 17.9.

Ammattikorkeakoulujen syksyn 2012 yhteishaku järjestetään 17.9.–2.10.2012. Haussa ovat yhtä aikaa sekä nuorten että aikuisten koulutus. Opetus haussa olevissa koulutusohjelmissa alkaa tammikuussa 2013.  

Nuorten yhteishaussa KyAMK:ssa on tarjolla kolme eri koulutusohjelmaa: muotoilu, johdon assistenttityö ja kielet sekä hoitotyö. Aikuisten haussa ovat mukana muotoilun, liiketalouden, logistiikan, sosiaalialan ja hoitotyön koulutusohjelmat.

Lisätietoja yhteishakuun tulevista koulutusohjelmista saat Hakijan oppaasta, www.kyamk.fi/hakijanopas sekä KyAMK:n nettisivuilta www.kyamk.fi/haenyt.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu,
Hakutoimisto
p. 044 702 8891
hakutoimisto@kyamk.fi
www.kyamk.fi/hakutoimisto

Kaikki KyAMK:n mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi/mediatiedotteet .

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs