Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tartu taitoon esittelee 600 nuorelle koulutusta

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Tartu taitoon esittelee 600 nuorelle koulutusta

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2012 klo 09:36
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun perinteinen Tartu taitoon -tapahtuma esittelee maakunnan oman korkeakoulun koulutustarjontaa 600:lle toisen asteen oppilaalle torstaina 15.11.2012.

Kotkassa Metsolan kampuksella ja Kouvolassa Kasarminmäen kampuksella kello 9–11.30 järjestettävässä tapahtumassa paikallisten lukioiden ja ammattioppilaitosten oppilaat pääsevät tutustumaan KyAMK:n tarjoamiin korkeakoulutusmahdollisuuksiin.

Kotkassa reilu 300 vierasta tutustuu tekniikan ja liikenteen sekä sosiaali- ja terveysalan koulutukseen. Kouvolassa noin 290 toisen asteen oppilasta pääsee kurkistamaan kansainvälisen liiketoiminnan ja kulttuurin sekä sosiaali- ja terveysalan koulutukseen. Vieraat ovat saaneet itse valita haluamansa kampuksen kiinnostuksensa mukaan.

Koulutusohjelmien esittelystä vastaavat KyAMK:n omat opiskelijat, jotka ovat valmistelleet esitykset KyAMK:n opojen johdolla. Tapahtuman organisoinnista vastaa KyAMK:n viestintäpalvelut.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Viestintäpäällikkö Marja Metso
p. 044 702 8328 

Tiedottaja Oona Sahlberg
p. 044 702 8443 

viestinta@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs