Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Tammikuun yhteishaussa englanninkieliset koulutukset

Turun ammattikorkeakoulu

Tammikuun yhteishaussa englanninkieliset koulutukset

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2016 klo 13:52
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa perjantaina 8.1. ja päättyy jo 27.tammikuuta kello 15.00.

Jos haluaa opiskella englanniksi Turussa, kannattaa toimia nyt. Suomenkielisten koulutusten yhteishaku toteutetaan maalis-huhtikuussa kevään yhteishaussa 16.3.–6.4. Silloin on mukana myös kolme englanninkielistä YAMK-hakukohdetta.

Turun ammattikorkeakouluun voi nyt parhaillaan hakea opiskelemaan neljään eri tutkintoon: hakukohteina on kolme AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja yksi ylempään AMK-tutkintoon johtava koulutus. Opiskelu tapahtuu englanniksi ja sopii kaikille, jotka haluavat opiskella kansainvälisen tutkinnon.

AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista on nyt haussa:

  • Bachelor of Business Administration, International Business (Turku)
  • Bachelor of Engineering, Information and Communications Technology (Turku)
  • Bachelor of Health Care, Nursing (Turku. Koulutus on toteutettu aikaisemmin Salossa, mutta siirtyy syksyllä 2016 Turun AMK:n Ruiskadun terveys- ja hyvinvointialan opetustiloihin).

International Business -koulutuksesta valmistuu kansainvälisiä liiketalouden asiantuntijoita, tradenomeja (Bachelor of Business Administration). Information Technology-koulutuksesta valmistuu IT-alan insinöörejä (Bachelor of Engineering). Nursing -koulutus järjestetään ensi syksystä lähtien Turussa ja koulutuksesta valmistuu sairaanhoitajia (Bachelor of Health Care). 

Englanninkieliseen ylempään liiketalouden AMK-koulutukseen haetaan myös tammikuussa

Ylempään AMK-tutkintoon johtavista koulutuksista voi nyt alkuvuodesta hakea seuraavaan:

  • Master of Business Administration, International Business Management (Turku)

Liiketalouden kansainvälisiin asiantuntijatehtäviin tähtäävä Master of Business Administration, International Business Management, valmistaa ylempään tradenomitutkintoon. Ylempi AMK-tutkinto vastaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Kevään yhteishaussa 16.3.–6.4. voi lisäksi hakea seuraaviin englanninkielisiin YAMK-koulutuksiin:

  • Master of Culture and Arts, Leadership and Service Design
  • Master of Business Administration, Leadership and Service Design
  • Master of Engineering, Marine Technology

Viimeksi mainitut ovat YAMK-koulutuksia, joihin haetaan kevään toisessa yhteishaussa. Hakijoita Turun AMK:n kansainvälisiin koulutuksiin on aiemmin ollut sekä Suomesta että ulkomailta. Opinnot alkavat kaikissa koulutuksissa syksyllä 2016.

Koulutuksiin haetaan valtakunnallisen Opintopolku-palvelun kautta (www.opintopolku.fi) ja lisätietoa koulutuksista löytyy Turun AMK:n nettisivuilta: www.turkuamk.fi/haku

INFO-päivä AMK-opiskelusta: AMK-päivä järjestetään torstaina 14.1. Kupittaan ICT-Cityssä

Turun ammattikorkeakoulu järjestää abeille ja ammatillisista oppilaitoksista valmistuville AMK-päivän torstaina 14.1. klo 12.30 – 15.00 ICT-Cityssä (Joukahaisenkatu 3, Turku). Kaikille opiskelupaikkaa miettiville hyödyllinen tapahtuma järjestetään Turun AMK:n tiloissa, mutta päivä kokoaa samalla yhteen turkulaisen AMK-tarjonnan kokonaisuudessaan. Mukana esittäytymässä ovat kaikki alueen ammattikorkeakoulut: Turun AMK, Humak, Diak ja Novia.

 

Lisätietoja:

YHTEISHAKU: Suunnittelija Katja Mäkinen, p. 050 598 5617
AMK-päivä: Markkinointisuunnittelija Sara Pietilä, p. 040 355 0394

 

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs