Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » TAMKin opiskelijat lanseeraavat innovointitapahtuman Tanskasta

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin opiskelijat lanseeraavat innovointitapahtuman Tanskasta

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2013 klo 11:24
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestävät ensimmäistä kertaa Suomessa InnoEvent -innovointikilpailun. Tapahtuman ajankohta on 25. - 29.11.2013 ja siihen osallistuu noin 300 eri alojen opiskelijaa TAMKista. InnoEvent -viikon aikana opiskelijat työskentelevät tiimeissä ideoiden ratkaisuja yritysten ajankohtaisiin toimeksiantoihin ja kisaavat parhaimman ratkaisun palkinnosta.

Tavoitteena on tarjota toimeksiantajayrityksille tuoreita näkökulmia ja ideoita opiskelijoilta. Toisaalta opiskelijat saavat työskennellä mielenkiintoisen tehtävän parissa ja pääsevät luomaan arvokkaita kontakteja yritysmaailmaan. Viikon lopussa tuotokset esitellään kaikille avoimilla messuilla ja tuomaristo palkitsee parhaat ideat päätösgaalassa. Tavoitteena on luoda uutta puhtia kaikkien osallistujien innovatiiviseen ajatteluun ja luoda parhaimmillaan jotain täysin uutta.

Pohja idealle tulee Tanskasta, jossa kyseistä tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2010 lähtien. Tanskassa toimeksiantajana on toiminut vuosittain paikallinen sairaala, mutta suomalaisessa versiossa mukaan halutaan eri alojen yrityksiä. Tapahtuman teemana on Venäjä, joten kaikki toimeksiannot keskittyvät tämän aiheen ympärille.

Tietoa tapahtumasta:
http://innoevent.fi/

Lisätietoja:

Lauha Peltonen, projektipäällikkö, lauha.peltonen (at)tamk.fi, p. 040 801 6849              
Pauliina Syvänen, opiskelijatiimin projektipäällikkö, pauliina.syvanen (at) biz.tamk.fi, p. 0400 45 6251

 
 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs