Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » TAMKin opiskelijat järjestävät Tampere Wave -tapahtuman Tampere-talossa 5.4.2014

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin opiskelijat järjestävät Tampere Wave -tapahtuman Tampere-talossa 5.4.2014

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2014 klo 15:38
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere Wave

Uudenlainen tapahtuma Tampereella

Tampereella järjestetään huhtikuun 5. päivä kotitalouksille suunnatut messut Tampere-talon Sorsapuistosalissa. Messut yhdistävät edistyneen äänen sekä valojen käytön kodeissa. Vastaavia äänen ja valon yhdistäviä, kotitalouksille suunnattuja messuja ei ole aikaisemmin Suomessa järjestetty. Tampere Wave tuo maahantuojat sekä jälleenmyyjät yhteen, jolloin kodin edistynyt tekniikka on saman katon alla alan ammattilaisten kanssa. Kuten viimeisimmillä asuntomessuilla on voinut havaita, kodeissa on keskitytty enenevässä määrin ääni- ja valoratkaisuihin. Tämä on yksi syy miksi haluamme järjestää tapahtuman, jossa keskitytään pelkästään näihin ratkaisuihin. Tuomalla alan ammattilaiset yhteen, heidän on helpompi saada tuotteitaan ja palveluitaan tutuksi kuluttajille.

 

Opiskelijoiden järjestämä

Messut järjestää viiden hengen opiskelijaporukka Tampereen ammattikorkeakoulusta. Messuille rakennetaan myös esimerkkiolohuone, josta näkee konkreettisesti kuinka äänet ja valot kuuluu sijoittaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Idea messuista syntyi TAMKin Y-kampuksen Projektilla Bisnestä -kurssilla. Mukana tapahtumassa on mm. sisustusarkkitehti Minna Piironen esittelemässä kodin eri valoratkaisuja alustavan aikataulun mukaan klo 12-16.

 

Lisätiedot:

Katja Nurmi                                           https://www.facebook.com/TampereWave

projektipäällikkö                                    https://twitter.com/TampereWave

katja.nurmi@biz.tamk.fi                          http://tamperewave.blogspot.fi/

p. 040 124 1523                                    kotisivut aukeavat pian

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs